(Poistunut julkaisusta)

Kirkonopas
Ylöjärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Kirkonoppaat sijoittuvat Ylöjärven ja Kurun kirkkoihin. Työskentelyaika on 15.6.2020 – 9.8.2020.

Ylöjärven kirkossa työpäivät ovat ma- pe ja Kurun kirkossa ti – la. Työaika on klo 11 – 17. Täyden työajan palkka on 1 260 €/kk ja maksettava palkka on 1008 €/kk.

 

Oppaan pääasiallisena tehtävänä on tehdä kirkko näkyväksi sosiaalisessa mediassa sekä perehtyä kirkon historiaan siten, että pystyy esittelemään kirkkoa kotimaisille ja kansainvälisille vierailijoille. Tehtävä sisältää myös puhtaanapidon tehtäviä.

 

Tehtävien hoito edellyttää vähintään 16 vuoden ikää ja suomen- ja englanninkielen hyvää hallintaa. Eduksi katsotaan itsenäinen työote, hyvät sosiaalisen median taidot ja seurakuntamyönteinen asenne. Hakuaika on 29.2.2020 saakka. Sähköinen hakulomake löytyy osoitteesta: www.ylojarvenseurakunta.fi/asiointi/avoimet-tyopaikat

 

Hakemusten perusteella valitaan haastatteluun kutsuttavat. Haastattelut pidetään viikolla 13. Haastateltaville ilmoitetaan tarkka haastatteluaika 13.3.2020 mennessä.

 

Lisätietoja Ylöjärven kirkon oppaan tehtävistä antaa seurakuntasihteeri Virpi Peurakoski virpi.peurakoski@evl.fi ja Kurun kirkon osalta kappalainen Matti Mikkola matti.mikkola@evl.fi