Kirkonopas
Ylöjärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Ylöjärven seurakunnassa on haettavana kaksi kirkonoppaan kesätyötä

Kirkonoppaat sijoittuvat Ylöjärven ja Kurun kirkkoihin. Työskentelyaika on 17.6.2019 – 4.8.2019.

Ylöjärven kirkossa työpäivät ovat ma- pe ja Kurun kirkossa ti – la. Työaika on klo 11 – 17. Täyden työajan palkka on 1 250 €/kk ja maksettava palkka on 1000 €/kk.

Oppaan pääasiallisena tehtävänä on tehdä kirkko näkyväksi sosiaalisessa mediassa sekä perehtyä kirkon historiaan siten, että pystyy esittelemään kirkkoa kotimaisille ja kansainvälisille vierailijoille. Tehtävä sisältää myös kiinteistöhuollon töitä.

Tehtävien hoito edellyttää vähintään 16 vuoden ikää ja suomen- ja englanninkielen hyvää hallintaa. Eduksi katsotaan itsenäinen työote, hyvät sosiaalisen median taidot ja seurakuntamyönteinen asenne. Hakuaika on 28.2.2019 saakka. Sähköinen hakulomake löytyy osoitteesta: www.ylojarvenseurakunta.fi/asiointi/avoimet-tyopaikat

Hakemusten perusteella valitaan haastatteluun kutsuttavat. Haastattelut pidetään viikolla 13. Haastateltaville ilmoitetaan tarkka haastatteluaika 15.3.2019 mennessä.

Lisätietoja Ylöjärven kirkon oppaan tehtävistä antaa seurakuntasihteeri Virpi Peurakoski virpi.peurakoski@evl.fi ja Kurun kirkon osalta kappalainen Leena Jalkanen leena.jalkanen@evl.fi .

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227806
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa
  • Lisätietoja antaa: Virpi Peurakoski virpi.peurakoski@evl.fi