(Poistunut julkaisusta)

Kirkon alan lehtori
Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Haemme nyt Oulun kampukselle

kirkon alan lehtoria

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2019–31.12.2019.

Kirkon alan lehtori opettaa ja ohjaa diakonisia aineita sekä opinnäytetöitä sairaanhoitaja-diakonissa- ja sosionomi-diakoni -koulutusohjelmissa. Tehtäviin kuuluu myös lukuvuosivastaavan tehtävät, koulutuksen ja Diakin verkoston kehittämiseen sekä yhteistyöryhmiin osallistuminen.

Sinulla voi olla sairaanhoitaja (AMK)-diakonissan tutkinto tai sosionomi (AMK)-diakonin tutkinto sekä soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen kelpoisuusvaatimuksen. Omaat myös kokemusta ja asiantuntijuutta diakoniasta.

Odotamme sinulta vahvaa käytännön kokemusta seurakuntatyöstä, verkko- ja monimuotopedagogiikkataitoja opetustyössä sekä ammattikorkeakoulutuntemusta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia verkostomaisessa organisaatiossa, jossa opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskiössä. Eduksi katsotaan kokemus hoitotyöstä ja teologisten aineiden asiantuntemus.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota. Käytössäsi on monipuoliset ja nykyaikaiset työtilat Oulun keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä 1.10.–15.10.2018 saat koulutuspäällikkö Jussi Murtovuorelta, jussi.murtovuori@diak.fi tai p. 050 308 6651.

Hae tehtävään 21.10.2018 mennessä.