(Poistunut julkaisusta)

Kirkkoteatteriohjaaja
Hyvinkään seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

 Hyvinkään seurakunnassa on haettavana 9.8.2019 mennessä                   

 KIRKKOTEATTERIOHJAAJAN VIRKA

Virka täytetään viiden vuoden määräajaksi. Haemme kirkkoteatteriohjaajan virkaan teatteri-ilmaisunohjaajan tai muun soveltuvan teatterialan tutkinnon sekä soveltuvan kirkon alan tutkinnon tai muulla tavoin osoitetun riittävän kirkon työn, toimintaympäristön ja kirkkodraaman tuntemuksen omaavaa kirkkoteatterityön ammattilaista 1.10.2019 lukien. Virkaan valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Kirkkoteatterin tehtävänä on osana julistustyötä kirkon hengellisen sanoman välittäminen teatteritaiteen ja kirkkodraaman keinoin. Kirkkoteatteri tukee myös seurakunnan muita työaloja ja pyrkii tavoittamaan niitä, joita seurakunnan toiminta ei muuten tavoita. Kirkkoteatteriohjaaja vastaa seurakunnan kirkkoteatterityöstä. Viran painopisteitä ovat käsikirjoittaminen, ohjaus ja oma esiintyminen, lapset, nuoret ja kouluyhteistyö, kirkkovuoden juhla-ajat ja kesäteatteri sekä vapaa-ehtoisten rekrytointi ja ohjaus. Viranhaltijalta odotamme kutsumusta ja sitoutuneisuutta kirkon työhön, itsenäistä työotetta, yhteistyökykyä ja verkostoitumistaitoja.

Viran palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän 503 hinnoitteluryhmän mukainen.

Virkaan valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset, joissa on mukana ansioluettelo/CV sekä olennaiset opinto- ja työtodistukset tulee toimittaa 9.8.2019 klo 15 mennessä osoitteella Hyvinkään seurakunta, PL 29,05801 Hyvinkää (käyntiosoite Hämeenkatu 16). Kuoreen merkintä ”Kirkkoteatteriohjaaja” tai sähköisesti hallintosihteerille osoitteeseen ritva.marjamaki@evl.fi.

Haastattelupäivä on tiistai 20.8.2019.

Lisätietoja antaa 28.7. saakka julistuksen vastuukappalainen Jyrki Rauhala, puh. 040 7538 322, jyrki.rauhala@evl.fi  (ja hallintosihteeri Ritva Marjamäki, puh. 040 5797 625).

Tietoja kirkkoteatterin toiminnasta ja eri työmuodoista on katsottavissa myös: http://www.hyvinkaanseurakunta.fi/tule-mukaan/aikuisille/kirkkoteatteri