(Poistunut julkaisusta)

Kirkkomuusikko
Kurikan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Kurikan seurakunnasta puuttuu kirkkomuusikko ja tarve jatkuu vuoden loppuun saakka. Tarjolla on kokoaikainen työ, mutta osa-aikaisuudesta voimme myös sopia.

Virkapaikka on Kurikka. Työtehtäviä tulee luonnostaan myös Jalasjärvelle ja Jurvaan, sillä tehtävään kuuluu kanttoreiden vapaiden viikonloppujen sijaistamista. Tehtävään kuuluvat kaikki seurakunnan musiikkityön osa-alueet. Seurakunnan musiikkityössä on tämän viran lisäksi 3 kanttorin virkaa.
Seurakunta etsii yhteistyökykyistä ja monipuolisesta seurakuntatyöstä innostunutta muusikkoa.
Odotamme riittävää musiikillista koulutusta ja kokemusta. Viran pätevyysvaatimus on muu piispainkokouksen hyväksymä kanttorin tutkinto tai vähintään ammattikorkeakoulutasoinen musiikkialan tutkinto täydennettynä kokemuksella kanttorin työstä. Sijaisuutta täytettäessä otetaan myös epäpätevät huomioon.
Valittavan on oltava ev.lut. kirkon jäsen. Häneltä edellytetään hyväksyttävä todistus terveydestä. Virkaan sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.
Haku KirkkoHR-järjestelmän kautta 13.3.2019 klo 14 mennessä. Lähempiä tietoja virasta antaa vs.kanttori Miia Latva-Nikkola (050 4648749) tai kirkkoherra Heikki Sariola (040 5051482).