(Poistunut julkaisusta)

Kirkkoherranviraston kanslistin virka
Hausjärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Hausjärven seurakunnassa on vapautumassa kirkkoherranviraston kanslistin virka, joka pyritään täyttämään pikaisesti.

Haemme virkaan asiakaspalveluhenkistä ihmistä, jolla on positiivinen ote työhön. Kanslistin tehtäviin kuuluvat mm. kirkkoherranviraston asiakaspalvelu, jäsenrekisterin hoito- ja kirjaustehtävät, virkatodistusten ja sukuselvitysten laadinta, avioliiton esteiden tutkinta, kirkollisten toimitusten aika- ja tilavaraukset, sekä toimistosihteerin tehtäviä. Seurakunnassamme on käytössä Prime-resurssienhallintaohjelma.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa toisen asteen tutkintoa ja mainioita asiakaspalvelu- ja ATK-taitoja.  Erityiseksi eduksi hakijalle luetaan työkokemus kirkkoherranvirastosta.

Viran palkkaus on vaativuusryhmä 501 mukainen (vähimmäispalkka 2 203, 61 €+ mahdollinen vuosisidonnainen palkanosa/kk) ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Virkaan valitun tulee olla Suomen ev. lut. kirkon jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.  Hakijoita pyydetään huomioimaan, että haastattelut tapahtuvat to 14.6.2018.

Otamme vastaan vain sähköiset hakemukset pe 1.6. 2018 klo 16 mennessä osoitettuna seurakunnan kirkkoneuvostolle sähköpostiosoitteeseen jussi.kauranne@evl.fi . Lisätietoja tehtävästä antavat kirkkoherra Jussi Kauranne, 050 575 9150 ja talouspäällikkö Marja-Liisa Heinilä, 050 595 5441.