(Poistunut julkaisusta)

Kirjojen muovittaja Porvoon Kirjakeskukseen
Porvoon kirjakeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Oletko näppärä käsistäsi ja viihdytkö rutiininomaisessa työssä? Haemme asiakkaallemme Porvoon Kirjakeskus Oy:lle työntekijöitä kirjojen muovitustehtäviin. Porvoon Kirjakeskus on suomalainen lämminhenkinen perheyritys, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä linjastotyyppiseen työhön Porvoon Tarmolassa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen.

Kirjojen muovitus tapahtuu vaiheittain muovituskoneiden avulla hyvässä työporukassa. Työt alkavat syys-lokakuussa ja töitä on aluksi tarjolla vuoden loppuun asti kokoaikaisesti. Töitä tehdään arkisin klo 6-21 välillä vaihtelevissa työvuoroissa.

Työhön järjestetään kattava perehdytys, joten sinulla ei tarvitse olla vastaavaa työkokemusta. Jos viihdyt rutiininomaisessa työssä ja omaat sorminäppäryyttä, viihdyt tässä tehtävässä varmasti. Toivomme sinulta positiivista asennetta ja kykyä tehdä tarkkuutta vaativaa työtä.

Jos haluat päästä osaksi huippuporukkaa loppuvuoden kirjasesonkiin, jätähän hakemuksesi viipymättä. Haastattelemme ehdokkaita läpi hakuajan.

Tutustu tarkemmin myös työympäristöön katsomalla video: https://youtu.be/f10VWdjYeTU