(Poistunut julkaisusta)

Kirjastopedagogi
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Kirjastopedagogi

Työavain 3-27-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.02.2019
Hakuaika päättyy 18.01.2019 kello 15:45
Soukan kirjasto , Soukantie 4 02360 Espoo
Sivistystoimi, Kaupunginkirjasto
Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö

Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako työ lasten ja nuorten parissa? Haluatko järjestää vapaa-ajan toimintaa lapsille ja varhaisnuorille sekä osallistua kouluyhteistyöhön? Espoon kaupunginkirjastossa on haettavana kirjastopedagogin vakituinen tehtävä. Tehtävänä on suunnitella ja järjestää lasten ja nuorten vapaa-ajantoimintaa Soukan kirjastossa sekä muissa Espoonlahden kirjastoissa, sekä kehittää lasten ja nuorten kohtaamis- ja vuorovaikutustaitoja työyhteisössä. Espoon kaupunginkirjasto on lasten ja nuorten pedagogisen kirjastotyön johtava suunnannäyttäjä Suomessa. Teemme vaikuttavaa ja laajaa kouluyhteistyötä sekä monipuolista lasten ja nuorten lukutaitoa tukevaa toimintaa. Työotteemme on kokonaisvaltaisesti pedagoginen, keskeisenä tavoitteena oppimiselle ja oivaltamiselle otollisen ilmapiirin luominen vuorovaikutuksen ja jaetun asiantuntijuuden keinoin. Espoon kaupunginkirjastossa tehtäväkierto on jokaisen oikeus ja velvollisuus. Työnkuvasi samoin kuin työpisteesikin tulee siis muuttumaan vuosien varrella. Saat opetella uusia taitoja ja tehtäviä, ja kirjasto saa osaamisesi monipuolisesti käyttöön. Työ on kaksivuorotyötä ja siihen sisältyy myös viikonloppuvuoroja.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä lasten ja nuorten kohtaamisen taitoja.

Arvostamme askartelu- ja käsintekemisen taitoja sekä mediakasvatustaitoja. Myös muu kaupunginkirjastoa hyödyttävä erikoisosaaminen otetaan huomioon.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2760,51 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Kirjasto kuuluu ja vaikuttaa itseään kauemmas. Kirjaston toimintaa ohjaavat sivistys ja osallistuminen yhteiskunnalliseen vuoropuheluun. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Kirjastopalvelupäällikkö Miika Miettunen
043 825 3747

Kirjastopalvelupäällikkö Merja Pihlajamäki
046 877 3079