(Poistunut julkaisusta)

Kirjastonhoitaja, Länsimäen kirjasto
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, Vantaan kaupunginkirjasto
Länsimäen kirjasto

Suunnistajankuja 2, 01280 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 09.12.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme Länsimäen kirjastoon asiakaspalveluhenkistä, oma-aloitteista ja itsenäisen työotteen omaavaa kirjastonhoitajaa osaksi kolmen hengen tiimiä. 

Länsimäen kirjasto on pieni mutta vireä yhteisönsä keskus. Alueen lapset ja nuoret käyttävät kirjastoa päivittäin. Länsimäen alue on monikulttuurinen, arvostamme tottumusta monikieliseen ympäristöön. Kirjasto on peruskorjattu kaksi vuotta sitten ja vaja vuosi sitten on otettu käyttöön asiakkaiden omatoimisen asioinnin mahdollistava omatoimijärjestelmä. 

Vantaan kirjastojen toiminta-ajatus on kaikkien lukutaitojen edistäminen.  

Länsimäen kirjasto toimii läheisessä yhteistyössä Hakunilan kirjaston kanssa. 

Pienessä tiimissä pääset osallistumaan monipuolisesti kaikkiin kirjaston töihin.  Asiakaspalvelun ja kokoelmatyön lisäksi työssäsi painottuu lasten- ja nuortenkirjastotyö. Vastuullasi on yläkouluyhteistyö, tällä hetkellä etenkin vinkkaukset. Lisäksi toimit Länsimäen kirjaston viestintävastaavana. Työhön kuuluu myös yhteistyötä sidosryhmien, esimerkiksi nuorisopalveluiden kanssa. 

Työ sopii sinulle, joka pidät monipuolisesta kirjastotyöstä. Tiimityöskentely sopii sinulle, mutta uskallat ottaa vastuuta töistä myös itsenäisesti. Viihdyt ja pärjäät erilaisten ja eri-ikäisten asiakkaiden kanssa.  

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kirjasto- ja informaatioalan opinnot. 

Arvostamme monipuolista kielitaitoa, aktiivista työotetta, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä halua ja valmiutta oppia uutta. Arvostamme myös kokemusta ja näyttöä lasten- ja nuortenkirjastotyöstä. 

Työhön sisältyy säännöllistä iltatyötä sekä mahdollisesti myös lauantaivuoroja. Työhön voi sisältyä työvuoroja Hakunilan kirjastossa. 

Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulu tutkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2538,39 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 2-vuorotyö


Yhteystiedot:

Palveluesimies
Burkland Anne


Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
rekrytointi@vantaa.fi, josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.