(Poistunut julkaisusta)

Kirjastoautonkuljettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 03.12.2018
Hakuaika päättyy 16.11.2018  kello 16:00
Autokirjasto, Lummetie 4 01300 Vantaa
Sivistystoimi, Vantaan kaupunginkirjasto
Työavain 3-1068-18

Vantaan kaupunginkirjasto hakee kirjastoautonkuljettajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 3.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Etsimme ammattitaitoista, osaavaa ja kirjastotyöhön innostunutta työntekijää.
Tehtäviin kuuluvat kirjastoauton kuljettaminen, asiakaspalvelutehtävät, kirjastoauton kokoelmatyö sekä autojen kunnon seuraaminen ja pienet huoltotyöt. 

Kirjastoalan työkokemus ja ammattitaitoa tukevat opinnot katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työ on kaksivuorotyötä. Työhön kuuluu säännöllistä iltatyötä ja mahdollisesti myös satunnaisia lauantai- ja sunnuntaityövuoroja.

Mahdollisen haastattelun yhteydessä tulee esittää alkuperäiset työ- ja opintotodistukset sekä ajo- ja ammattipätevyyskortti.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. 

Kelpoisuusehto:  Kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyydestä annetun lain (434/2018) mukainen pätevyys, sekä tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto.

Luemme eduksi: kokemuksen linja- ja kuorma-auton kuljettamisesta, kirjastoalan työkokemuksen ja ammattitaitoa tukevat opinnot.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Kokopäivätyö, 36h 45min /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).