(Poistunut julkaisusta)

Kirjapainosihteeri, Satakunta / Pori
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kirjapainosihteeriä painotaloon Satakuntaan.

Toivomme etsimältämme henkilöltä asiakaspalveluhenkisyyttä, motivoituneisuutta ja oma-aloitteisuutta. Työtehtävät hoidat myöskin järjestelmällisesti alusta loppuun. Tehtävässä on välttämätöntä aikaisempi kokemus kirjapainoalalta. Olet voinut toimia arkkipainotalossa, kirjapainotalossa tai sanomalehti puolella. Koulutukseltasi olet esimerkiksi laskentatoimen merkonomi tai olet hankkinut osaamisen muuta kautta. Ennen kaikkea olet alasta kiinnostunut.

Työtehtäviin kuuluvat mm. tarjouslaskenta ja jälkilaskenta sekä muut kirjapainosihteerin tehtävät.

Kyseessä on kokoaikainen työ. Palkkaus määräytyy alan työehtosopimuksen mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta. Tehtävässä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Sari Halme (p. 050-4752050).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.