Kirjanpitovastaava - Laitila
Laitilan Tilikiinteistö Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021
Laitilan Tilikiinteistö Oy perustettiin vuonna 1967 palvelemaan maatalouksia ja yrityksiä kirjanpito, verotus ja palkanlaskenta asioissa.Tänään meitä on kaksikymmentä taloushallinnon ja kiinteistöalan osaajaa valmiina palvelemaan Sinua.
 
Etsimme asiakasyrityksellemme Laitilan Tilikiinteistö Oy:lle kirjanpitovastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit olla joko KLT-kirjanpitäjä tai kirjanpitäjä, jolla on useamman vuoden kokemus tehtävistä. Mikäli olet kiinnostunut kehittämään ammattitaitoasi, sinulla on mahdollisuus suorittaa KLT-tutkinto työn ohessa. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae paikka pian, työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus 

Työtehtäviisi kuuluu toimia itsenäisesti omalla vastuualueellasi vastaten kokonaisvaltaisesti omien asiakkaidesi kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä sekä taloushallinnosta. Työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa auttaen ja ratkaisten asiakkaidesi monipuolisia taloushallinnon tarpeita. Tehtävässäsi vastaat myös osastosi toimivuudesta ja kehittämisestä. Huolehdit tiimisi töiden resursoinnista sekä laadunvalvontaan liittyvistä asioista. Työsi sisältää raportointia ja seurantaa, mutta ennen kaikkea aktiivista läsnäoloa oman tiimisi arjessa. Jämäkkänä esimiehenä toimit vastuullisena suunnannäyttäjänä ja organisoijana.

Toivomme sinulta

Edellytämme sinulta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta kirjanpidon ja tilinpäätössuunnittelun tehtävistä. Verotukseen ja arvonlisäveroihin liittyvät asiat ovat sinulle tuttuja sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. Omaksut nopeasti uusia asioita ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Suhtaudut työhösi tunnollisesti ja haluat aktiivisesti kehittää ammattitaitoasi eteenpäin. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Asiakkaalla on käytössä Procountor-järjestelmä, joten aikaisempi kokemus tästä järjestelmästä katsotaan eduksi, mutta järjestelmän käyttöön perehdytetään.  

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän tehokkaassa talousyksikössä. Saat vastuullesi pitkäaikaiset ja saumattomat asiakassuhteet ja niiden kehittämisen. Lisäksi tarjoamme viihtyisät työtilat sekä ajanmukaiset työvälineet työtehtävän hoitamiseen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 16.9. klo 9-10 ja 20.9. klo 14-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.9.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498063
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Laitila, Varsinais-Suomi