(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitotaitoinen toimistotyöntekijä, JPV-Engineering Oy
Go On Pori

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
JPV-Engineering Oy on vuoden 2003 alussa toimintansa aloittanut asennuskonepaja. Päätoimialoinamme ovat teräsrakenteiden valmistus- ja asennustyöt, teollisuuden huolto- ja kunnossapitotyöt, kone- ja laiteasennukset, asennusvalvonnat sekä erilaiset laivateollisuuden alihankintatyöt.
Yrityksellämme on ISO 9001 -laatusertifikaatti sekä CE-merkintäoikeus teräsrakenteiden valmistamiseen toteutusluokissa EXC1, 2 ja 3. Yhtiömme uudet omat ja osittain vuokratut 5000 neliön toimitilat sijaitsevat Aurassa.
Lisää meistä www.jpv-engineering.fi

Liiketoimintamme on kovassa kasvussa ja nyt haemme tiimiimme KIRJANPITOTAITOISTA TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ

Pääasiallinen työnkuvasi sisältää ostoreskontran hoitoa, tiliöintiä sekä laskujen kierrätykseen liittyviä tehtäviä. Lisäksi työhön kuuluu yrityksen sisäistä laskutusta sekä myyntireskontran käsittelyä.
Koska kyseessä on pieni ja tiivis toimistotiimi, toivomme että haluat tehdä taloustehtäviä joustavasti ja monipuolisesti, jolloin pääset itsekin oppimaan uutta ja kehittymään tehtävässä.

Toivomme sinulta: aikaisempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä (erityisesti kirjanpito) sekä tarkkaa ja huolellista työotetta. Sinulla on hyvä paineensietokyky, sillä työ on ajoittain hyvinkin kiireistä. Et hätkähdä ihan pienistä, vaan ymmärrät työn haasteet. Haluat kehittää omaa ammattitaitoasi taloushallinnon ja toimistotyön eri osa-alueilla. Sinulla on hyvät tiimityötaidot sekä oma-aloitteinen asenne. Sinulta sujuu työt niin Suomeksi kuin Englanniksikin. Työ on kokoaikainen päivätyö.

Meitä ohjaa yrityksemme toimintaperiaatteet: täsmällisyys, sitoutuminen ja laadukkuus ja näitä ominaisuuksia toivomme myös Sinulta!

Tule mukaan upeaan tiimimme ja rakenna kanssamme yrityksemme menestystarinaa!

Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkan ja asiantuntijaorganisaation tuen, tavoitellessasi haasteita, joita työmme varmasti Sinulle tarjoaa.

Lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä palkkatoivomuksineen 28.4.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Go On Pori Anne Koivu 045-78745188 tai anne.koivu@go-on.fi