(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitotaitoinen kassanhoitaja, Gemalto Oy, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Asiakkaamme, Gemalto Oy, on osa kansainvälistä Thales -konsernia. Yritys on keskeinen toimija digitaalisen turvallisuuden toimialalla toimittaen miljoonille ihmisille maailmanlaajuisesti erilaisia palveluratkaisuja. Gemalto Oy kehittää biometristen passien käyttöjärjestelmiä, valmistaa passeja ja toteuttaa erilaisia maakohtaisia viranomaishankkeita. Viranomaisten lisäksi yrityksen asiakaskunta muodostuu finanssisektorin, kaupanalan ja joukkoliikenteen sekä teleoperaatioalan toimijoista. Yrityksen Suomen toimipiste sijaitsee Vantaalla, jossa toimiin noin 400 gemaltolaista eri tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin, hallinnon ja tuotannon tehtävissä.

 

Etsimme nyt vahvistusta asiakkaamme taloushallinnon tiimiin. Oletko sinä etsimämme kirjanpitotaitoinen kassanhoitajaa / Accountant?

 

Vastaat työssäsi yrityksen maksuliikenteen/kassan ja matkalaskutuksen hoidosta sekä näiden kirjausten viennistä yrityksen kirjanpitoon ja konserniraportointiin. Lisäksi osallistut uuden ERP -järjestelmän käyttöönottoprojektiin oman tehtäväkuvasi osalta. Työtehtävää on mahdollista räätälöidä palkattavan henkilön osaamisprofiilin pohjalta.

 

Työssä onnistuminen edellyttää sinulta:
• kaupallista peruskoulutusta (merkonomi, tradenomi tai vastaava)
• vähintään 3-5 vuoden työkokemusta laskentatoimen ja kirjanpidon tehtävistä mielellään vastaavalla toimenkuvalla
• ajan tasalla olevia IT taitoja (Ms Office), erityisesti vahva Excel -osaaminen on välttämätön
• kokemus Oracle -toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä on iso etu
• sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.
• kykyä itsenäiseen työhön osana kansainvälisestä tiimiä
• analyyttista ja periksiantamatonta työotetta
• positiivista ja aktiivista palveluasennetta

 

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi Gemalto Oy:n vahvaa kasvutarinaa. Työskentelet digitaalisten turvallisuuspalvelujen edelläkävijäyrityksessä yhdessä alan parhaiden kollegoiden kanssa. Asiakasyrityksemme toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Martinlaaksossa. Työsopimus solmitaan Gemalto Oy:n ja valitun henkilön kesken. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

 

Kiinnostuitko?
Haethan tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 18.8.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin kuluessa. Valitulle henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja luottotietokysely, jotka toimivat edellytyksenä työsopimuksen solmimiselle. Lisätietoja arkisin Adeccon Senior HR-konsultilta, Maarit Härmälältä 0401831791 tai maarit.harmala@adecco.fi