(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitopäällikkö
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018
Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle, joille haluamme tarjota ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Haemme Kirjanpitopäällikköä, vakituiseen työsuhteeseen Talous-yksikköömme Helsinkiin.

Työnkuvan esittely

- Mielenkiintoinen tehtävä kasvavassa ja kehittyvässä liiketoimintaympäristössä
- Vastuullesi kuuluu S-Pankki konsernin (IFRS) ja erillisyhtiöiden kirjanpito tilinpäätöksineen
- Konserniyhtiöiden muut laskenta-asiat, ulkoistettujen toimintojen valvonta, veroprosessit
- Kehität tiimin toimintaa ja konsernin kirjanpidon prosesseja sekä osallistut erilaisiin projekteihin
- Toimit kirjanpito- ja reskontratiimin esimiehenä, raportoit talouspäällikölle

Odotukset hakijalle

- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, muutaman vuoden esimieskokemusta sekä valmiutta osallistua käytännön tekemiseen
- Arvostamme rahoitusalan kirjanpidon ja määräysten tuntemusta sekä IFRS standardien ja veroasioiden tuntemusta
- Numerotarkkuutta, huolellisuutta, paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta, rohkeutta esittää uusia näkökulmia sekä kykyä kommunikoida sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. kaupallista korkeakoulututkintoa
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsi katsotaan eduksi)

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo kuusi kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.


Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Petteri Termonen 17.1.2019 klo 9.00–10.30 tai 24.1.2019 klo 08.30-10.00, puh. 040 733 2910. Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/Toihin-meille.

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 3.2.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan.