(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitopäällikkö
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Haemme kirjanpitopäällikköä Helsinkiin
 
Kirjanpitopäällikkönä vastaat Skanska Oy:n konserniyhtiöiden sekä erillisyhtiöiden väli- ja tilinpäätöksestä. Toimit yhdeksänhenkisen asiantuntijatiimin esimiehenä talouden palvelukeskuksessa. Johdat tiimiäsi niin, että heidän on helppo keskittyä omien tehtäviensä suorittamiseensa, ja rakennat tiimin työskentelykulttuuria edelleen. Teet myös tiivistä yhteistyötä konsernilaskennan ja controllereiden kanssa. Kyseenalaistat tarvittaessa nykyiset toimintatapamme ja kehität uusia. Hyödynnät esimerkiksi robotiikkaa (RPA) rakentaaksesi entistä laadukkaampia ja tehokkaampia tapoja työskennellä.
 
Mitä toivomme sinulta?
 

  • useamman vuoden kokemusta esimiestehtävistä
  • vankkaa FAS osaamista
  • soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, KTM)
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa
  • viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi. 

Eduksesi katsotaan kokemus rakennusliiketoiminnasta ja järjestelmäprojekteista sekä osaaminen asunto-osakeyhtiöiden yhtiöhallinnosta. Tehtävä edellyttää laskennan ymmärrystä ja osaamista, minkä ohella tärkein valintakriteerimme on valmius erinomaiseen esimiestyöhön. Toivomme sinun sitoutuvan meihin, sillä me haluamme sitoutua sinuun ja tarjota sinulle ison talon kehittymis- ja etenemismahdollisuudet.
 
Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta taloushallinnon tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 20.8.2018 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Lisätietoja saat palvelukeskuspäällikkö Eeva Jeskaselta, p. 040 828 6215, eeva.jeskanen@skanska.fi. Tavoitat Eevan parhaiten keskiviikkona 8.8. klo 9-10:30 ja keskiviikkona 15.8. klo 8.00 - 9:30.
 
Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

accounting manager, bookkeeping, financial statement, financial auditing, v.a.t