(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitopäällikkö, Vantaa
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Metsähallitus on valtion liikelaitos, joka työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1200 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä. 

Haemme nyt joukkoomme kirjanpitopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle, aloitus sopimuksen mukaan. 

Konsernin kirjanpitopäällikkönä työskentelet konsernin kirjanpitoyksikön esimiehenä ja raportoit konsernin talousjohtajalle. Vastaat Metsähallitus-konsernin liikekirjanpidon toiminnasta ja toimintojen kehittämisestä sekä osallistut myös itse taloushallinnon töihin. Metsähallituksen taloushallintoa hoidetaan pääasiassa Rovaniemen ja Vantaan toimipisteissä: Vantaalla sijaitsee liikekirjanpito ja maksuliikenne, Rovaniemellä ovat reskontratoiminnot, laskutus, matkalaskut sekä projektilaskenta. Kirjanpitojärjestelmämme on SAP S/4 HANA. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa käytännön kokemusta kirjanpitopäällikön tehtävistä ja esimiestehtävistä sekä soveltuvaa kaupallista koulutusta. Olet SAP-järjestelmän osaaja, hallitset kirjanpidon kiemurat ja konsernikirjanpidon sekä sinulla on kokemusta verotusasioista ja toimintojen kehittämisestä.   Työssä tarvitset englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös kokemus valtion budjettirahoituksella toimivan yksikön kirjanpidosta ja raportoinnista. Työtavoiltasi olet tarkka, organisointitaitoinen ja innostava kehittäjä. Toivomme sinulta myös analyyttistä, aloitteellista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä hyviä yhteistyötaitoja. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella, voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.4.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa Metsähallitus-konsernin talousjohtaja Heli Lehtonen, puh. 040 823 7313. Tavoitettavissa parhaiten 8.4.2020 klo 12-16 ja 14.4.2020 klo 15-17 ja 17.4.2020 klo 12-14, mutta myös muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.