(Poistunut julkaisusta)

KIRJANPITOPÄÄLLIKKÖ, Tampere
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Meillä ymmärretään elämää. Perheyrityksenä tiedämme, että sitoutuneet työntekijät ovat tärkein menestystekijämme ja ihmisten elämäntilanteet muuttuvat. Siksi me katsomme asioita kvartaalitaloutta pidemmälle, kokonaisuutena. Niin asiakkaan kuin työntekijöidemmekin näkökulmasta. Olemme taloudellisesti vakaa ja turvallinen työnantaja, tiukkoinakaan taloudellisina aikoina säästämistä ei ole tehty henkilökunnan kustannuksella. Meillä on pitkiä asiakas- ja työsuhteita. Vältämme keinotekoista hierarkiaa ja organisaatiorakenteemme on matala. Meillä toimitusjohtajan ovi on kaikille auki ja haluamme ylläpitää keskustelevaa ja kuuntelevaa kulttuuria. Meillä on kokeneita konkareita ja tuoreempia tekijöitä, kaikki yhtä arvokkaita tiimin jäseniä täydentämässä työyhteisöä omilla vahvuuksillaan ja osaamisillaan.
TW-laskentapalvelut Oy on johtava tilitoimisto useilla toimialoilla Suomessa ja osa Tilitoimisto K.J. Westerberg Oy-konsernia. Asiakaskunta koostuu niin pienistä yrityksistä kuin suurista konserneista ja listatuista yhtiöistä. Perheyrityksen juuret ovat vahvasti Tampereella. TW-laskentapalvelut Oy on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ulkoistettuun taloushallintoon ja talossa tehdään aktiivista ohjelmistokehitystä, jolla taataan sekä asiakkaalle että työntekijöille sujuvat sähköiset työvälineet.
Tutustu meihin tarkemmin http://www.tw-laskenta.fi

 

Haemme nyt KIRJANPITOPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Haemme henkilöä, joka on erittäin vahva kirjanpidon ja yhtiölain säädännön osaaja. Haettu henkilö tulee työskentelemään tilitoimistomme kokeneiden kirjanpitäjien sekä pääkirjanpitäjien esimiehenä.

Hänen puoleensa käännytään kaikkein vaikeimmissa kirjanpidon asioissa ja hän tunnistaa kanavat mistä tietoa voi etsiä. Haettu henkilö on tottunut keskustelemaan suurien tai keskisuurien yritysten päättäjien kanssa.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-  vähintään 10 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä (kirjanpitolaki, verotus)
-  hyvää kommunikointikykyä sekä raportointikykyä
-  hyvää paineensietokykyä
-  sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

IFRS osaaminen on eduksi ja edellytämme hakijalta kohtuullista yhtiövero ja ALV-osaamista.

Tarjoamme sinulle työsuhteen arvostetulla, vakaalla ja joustavalla työnantajalla. Tarjoamme myös merkittävät ja monipuoliset työsuhde-edut sekä miellyttävän, ergonomisen työympäristön hyvällä sijainnilla Tampereella.

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa.

Kiinnostuitko?                           

Hae tehtävää 6.3. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”Kirjanpitopäällikkö, Tampere” -kautta.

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, p. 040 674 3150 tai mikko.keskinen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.