Kirjanpitopäällikkö (Finance Manager)
Sartorius Biohit Liquid Handling Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Kirjanpitopäällikkö (Finance Manager)

Haemme nyt Helsinkiin, Herttoniemeen asiantuntevaa kirjanpitopäällikköä (Finance Manager) vakituiseen työsuhteeseen.

Tulet työskentelemään osana 8 hengen talousosastoa talousjohtajan alaisuudessa ja tulet itse toimimaan neljän kirjanpitäjän esimiehenä.

Tehtävässä työskentelet kirjanpitotiimin vetäjänä, ja vastuullasi on varmistaa päivittäisen taloushallinnon tehtävien kokonaisvaltainen onnistuminen, sekä tarjota talouden prosesseihin liittyvää tukea niin kirjanpitotiimin jäsenille kuin muillekin sisäisille sidosryhmille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta päivittäisestä kirjanpidosta ja kuukausiraportoinnista, vuositilinpäätöksistä, kausi- ja vuosiveroilmoituksista sekä kokonaisvaltaista ymmärrystä taloushallinnon prosesseista. Osallistut taloushallinnon prosessien ja järjestelmien kehitysprojekteihin sekä kehität kirjanpitotiimin toimintaa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä useiden vuosien työkokemusta Suomen kirjanpito- ja verotuskäytännöistä. Aiempi kokemus valmistavan teollisuuden parista ja/tai ulkomaisten sivuliikkeiden raportoinnista katsotaan eduksesi. Suomen kielen lisäksi tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja Microsoft Office -ohjelmat, erityisesti Excel, ovat sinulla hyvin hallussa. Arvostamme aiempaa kokemusta SAP- ja M2-järjestelmistä.

Toivomme, että omaat hyvän stressinsietokyvyn sekä tehokkaan työskentelytyylin. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kirjanpitopäällikön tehtävän osana kansainvälistä konsernia sekä osaavan ja mukavan henkilöstön tuen. Lisäksi tarjoamme erinomaiset henkilöstöedut ja tutkitusti hyvän työilmapiirin. Arvomme ”avoimuus, vastuullisuus ja ilo” näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan hakemuksesi meille pikimmiten, koska tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakemukset palkkatoiveineen lähetetään osoitteeseen: Careers.Finland@sartorius.com

Lue lisää meistä: https://www.sartorius.com/en

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot