(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitopäällikkö ACC Orlando, Vantaa
ACC Orlando Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
ACC Orlando Oy
ACC Orlando on vuonna 2005 perustettu tilitoimisto, jonka toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Vantaalla. Missiomme on olla pitkäaikainen taloushallinnon kumppani, jonka palvelut ratkaisevat liike-elämän ongelmia ja tukevat yritysten menestystä. Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista asiantuntijapalvelua ja opastamme taloushallinnon kysymyksissä joustavasti, asiantuntevasti sekä yksilöllisesti palvellen. Vuonna 2016 siirryimme osaksi valtakunnallista Suomen Talouspalvelut -konsernia, jonka myötä voimme tarjota entistäkin paremmat sähköiset talous- ja palkkahallinnon ratkaisut sekä laajemmat veroasiantuntijapalvelut.
Toimenkuva
Haemme nyt ACC Orlandon Vantaan toimipisteeseen
KIRJANPITOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä toimit vastuullisessa roolissa osana tehokasta tilitoimistoa ja tuotat monipuolisia taloushallinnon asiantuntijapalveluita. Huolehdit nimettyjen asiakasyritysten kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroilmoitusten laatimisesta sekä tarjoat ammattitaitoista talousneuvontaa asiakkaillesi. Toimit lisäksi asiakasvastuullisessa roolissa ja otat hoitaaksesi asiakasprosessien kehittämisen sekä laadunvarmistuksen osa-alueita.
Odotamme sinulta
Odotamme, että sinulla on vankka usean vuoden kokemus kirjanpidon tehtävistä ja vahva käsitys tilitoimiston toiminnasta ja prosesseista, joiden puitteissa osaat toimia esimerkkinä kollegoillesi. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on hyvä kokonaisuuksien hahmotuskyky sekä kehitysmyönteinen työskentelyote. Työtehtävä edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä toimeen tarttuvaa asennetta vaihtelevien asiakkuuksien parissa.
Muut tiedot
Odotamme sinua mukaan energiseen tilitoimistoomme, sekä tarjoamme monipuoliset työtehtävät kirjanpidon sekä asiakassuhteiden kehittämisen parissa. Työntekijämme ovat motivoituneita ammattilaisia, toimistollamme on positiivinen henki ja työskentelemme nykyaikaisilla työvälineillä.

Tartuthan tilaisuuteen nopeasti, sillä asiassa edetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit lähettää hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen nettisivujemme kautta osoitteessa http://www.vmp.fi.
Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa VMP:llä rekrytointikonsultti Viljo Julkunen p. 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.04.2019 mennessä.