(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitoassistentti
TukkuHeino Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haemme nyt emoyhtiö TukkuHeino Oy:n palvelukseen

Kirjanpitoassistenttia

Tehtävänäsi on avustaa kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä sekä muissa taloushallinnon tehtävissä. Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat kuukausiraportoinnissa ja tilinpäätöksissä avustaminen sekä erilaiset selvitystyöt.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut taloushallinnon tehtävistä ja haluat kerätä kokemusta alalta.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. laskentatoimen tradenomi) sekä ymmärrystä kirjanpidon perusteista, ja sinulla on aito kiinnostus taloushallinnon tehtäviin. Lisäksi olet

  • oma-aloitteinen
  • tarkka ja huolellinen
  • yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä ja
  • hyvä organisoimaan asioita.

Sitoudut työtehtävääsi ja ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden oman työsi kannalta. Et myöskään hätkähdä ajoittaista kiirettä, vaan osaat pitää langat käsissäsi myös paineen alaisena. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja tulet toimeen myös englannin kielellä. Arvostamme lisäksi SAP-osaamista (SAP Fico) ja hallitset MsOffice-ohjelmat.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Tehtävän aloitus on elokuussa. Hakemukset lähetetään osoitteella marja.hamalainen@heinontukku.fi, viim. 25.6. mennessä.