(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjiä Tampereen lähialueelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut taloushallinnon ulkoistettuja palveluita tarjoava yritys, haemme heille osaavia

KIRJANPITÄJIÄ Tampereen lähialueelle

Tässä tehtävässä työskentelet osana taloushallinnon asiantuntijatiimiä ja saat vastuullesi monipuoliset tehtävät. Työtehtäviin kuuluu muun muassa kuukausittainen kirjanpito, viranomaisilmoitusten tekeminen ja asiakkaiden kirjanpidollinen neuvontatyö. Tilinpäätöskokemus katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön. Voit olla urasi alussa oleva innokas juniorimpi osaaja tai jo kokemusta kartuttanut alan ammattilainen.

Mitä odotamme sinulta?

- Vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- Kykyä työskennellä suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä
- Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
- Palveluhenkisyyttä ja halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa
- KLT-tutkinto tai vastaavat tiedot katsotaan eduksesi

Lisätiedot ja hakeminen

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen. Kuulisimme sinusta mielellämme lisää hakemuksen merkeissä, joten käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kirjanpitäjiä Tampereen lähialueelle. Lisätietoja tehtävästä saat halutessasi konsultiltamme: inga.koivumaki@temp-team.fi tai +358 40 719 1713.