(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjiä Konalan toimipisteeseen
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Haemme Helsingin Konalassa sijaitsevaan toimipisteeseen innokkaita, osaavia ja asiakaslähtöisiä

 

KIRJANPITÄJIÄ

 

Kirjanpitäjänämme vastaat kokonaisvaltaisesti nimettyjen asiakkaiden taloushallinnosta tilinpäätöksineen. Työnkuvasi tarkentuu aikaisemman osaamisesi, motivaatiosi ja kehittymishalusi mukaan, sillä haemme kirjanpitäjää sekä keskisuurten yritysten kirjanpitoon, että Go-tiimimme, jossa tarjoamme mikro- ja pienyrityksille sähköistä Accountor Go -palvelukonseptia.

Tehtävässä tärkeänä osana on aktiivinen ja konsultoiva vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin ja tarjoamme heille aina parasta mahdollista palvelua. Tukena työssäsi on tiimiemme kokeneet ja osaavat asiantuntijat sekä runsas koulutustarjontamme.

 

Tehtävässä menestymistä helpottaa kaupallinen koulutus esim. merkonomi / tradenomi sekä kokemus kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä. Erityisesti toivomme sinulta innostuneisuutta alaa kohtaan sekä hyviä valmiuksia ja halua oppia jatkuvasti uutta. Olet myös näppärä käyttämään erilaisia järjestelmiä sekä sähköisiä kirjanpidon työkaluja. Kokemus Tikon-ohjelmasta on etu, mutta ei välttämätön.

Accountorilla työskentelemme lähellä asiakasta, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.”

 

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä.

Tarjoamme työntekijöillemme myös yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä. Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Meillä pääset osaksi alan johtavaa, kasvavaa ja kansainvälistä yritystä. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. Näin haet tehtävää
Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Ilona Kajander, p. 020 744 7765.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.8.2018 mennessä.