(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjiä ja laskenta-asiantuntijoita
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Accountor on kaikkea muuta kuin tavallinen palveluyritys.  Konsernimme tarjoaa palkka-, talous-, IT- sekä HR-palveluja, kehittää oikeita prosesseja, sijoittaa oikeat ihmiset ja rakenteet oikeaan paikkaan ja tekee oikeita asioita parhaiden mahdollisten työkalujen ja ohjelmistojen avulla. 

Meitä on yli 2500 työntekijää kahdeksassa eri maassa, ja keskeisen johtamisideologiamme Leadermentin avulla kehitämme paitsi asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuloksia, ennen kaikkea omia työntekijöitämme.
 


Accountor Online -liiketoimintamme on keskittynyt työskentelemään tehokkaasti sähköisen taloushallinnon parissa. Kirjanpito on reaaliaikaista ja kaiken voi tehdä yhdellä ohjelmalla, yhdessä asiakkaan kanssa. 

 

Tasaisen kasvumme myötä, haemme jatkuvasti uusia taloushallinnon ammattilaisia osaksi Accountor Online –tiimejämme. Työskentelypaikkakuntasi voi sijaita joko Helsingissä, Lahdessa, Tampereella, Kuopiossa tai Jyväskylässä.
 

Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle Accountorilla?

Meillä on tarjolla eri tasoisia kirjanpidon tehtäviä, joista osa soveltuu vasta hieman kokemusta omaaville kirjanpidon alkajille ja osa kokeneille konkareille, jotka pystyvät tilinpäätösten laatimisen lisäksi myös niiden tulkintaan ja asiakkaan konsultointiin. Nimikkeesi voi olla joko kirjanpitäjä tai laskenta-asiantuntija. Työnkuvasi muokkautuu erityisesti asiakkaan tarpeiden mukaan, mutta myös oman kiinnostuksesi ja kehittymishalujesi mukaisesti.

 

Meillä tehdään työtä itsenäisesti, mutta ei yksin. Jokaiselta paikkakunnaltamme löytyy joukko osaavia ja auttavaisia työkavereita, olet siis osa tiimiämme. Tukena työssäsi on lisäksi runsas koulutustarjontamme, jota pystyy hyödyntämään joustavasti työn lomassa.


Toivomme, että sinulta löytyy:

 • kaupallinen koulutus esim. merkonomi/tradenomi
 • vähintään jonkin verran kokemusta kirjanpidon tehtävistä ja tilinpäätöksistä. Laskenta-asiantuntijan tehtävissä taloushallinnon laaja-alaista osaamista tulee olla jo useamman vuoden ajalta
 • intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua”
 • luontevat kommunikointitaidot sekä tiimiläistesi, esimiehesi että asiakkaidemme kanssa
 • näppäryyttä erilaisten järjestelmien ja sähköisten kirjanpidon työkalujen kanssa
 • sujuvan suomen kielen lisäksi osaamista myös muista kielistä, esim. englanti

   

Erityisesti toivomme sinulta innostuneisuutta alaa kohtaan sekä hyviä valmiuksia ja halua oppia jatkuvasti uutta. Arvostamme myös ennakkoluulotonta ja pelkäämätöntä asennetta sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi. Aiempi kokemus tilitoimistosta sekä Procountor-osaamisesta on meille tultaessa plussaa.


 
Miksi sinun kannattaisi työskennellä Accountorilla?


Tarjoamme puolestaan sinulle:

 • joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon
 • lounasedun, virikesetelit sekä tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen, joilla haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi työssä sekä vapaa-ajalla
 • lähiesimiehen ja tiimin tuen työhösi, sekä konsernimme kattavan asiantuntijakaartin
 • tiimirahan, jolla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä
 • kaikille työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä
 • KLT-tutkinnon suoritusmahdollisuuden
 • kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti avaamalla kaikki paikat hakuun sisäisesti

 

Meillä pääset osaksi alan johtavaa, kasvavaa ja kansainvälistä yritystä. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.  
 


Kiinnostuitko? Kysy tarvittaessa lisätietoja Accountor Online –liiketoiminnan palvelujohtajiltamme ja hae meille jo tänään – odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

 

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja olemme potentiaalisiin hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja tehtävistä antavat palvelujohtajamme Anna-Kaisa Packalen (Helsinki, Lahti) p. 050 353 2390 ja Jukka Halonen (Tampere, Jyväskylä, Kuopio) p. 040 533 9994.