(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä/projektisihteeri
TVT Asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsimme Käsityöläiskadun toimistoomme Turkuun

KIRJANPITÄJÄÄ/PROJEKTISIHTEERIÄ

Päätehtäväsi on rakennushankkeidemme kirjanpito rahoituspäätöksestä eteenpäin. Hoidat hankkeiden maksuliikennettä projektipäälliköiden työparina. Työtehtäviisi kuuluvat myös kiinnitykset, lainhuudot, vakuudet, ARA-hakemukset sekä välitilinpäätökset. Sinulta sujuu mutkattomasti yhteydenpito pankkiin, rahoittajiin ja muihin tarvittaviin tahoihin. Työskentelet myös TVT Asunnot Oy:n ja sen konserniin kuuluvien yhtiöiden muissa kirjanpitotehtävissä ja tartut toimeen erilaisissa toimistotehtävissä, kun tarve vaatii. Esimiehenäsi toimii talouspäällikkö, ja kuulut osaavaan hallinnon tiimiin ja teet tiiviistä yhteistyötä rakennuttamisen ja korjausrakentamisen ammattilaisten kanssa.

Etsimme tradenomia, jolla on jo kirjanpitokokemusta, mieluiten kiinteistöalalta. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen ammattilainen, ja hoidat kaikki tehtäväsi sitoutuneesti ja kerralla kuntoon. Tartut arjen pulmatilanteisiin rohkeasti. Seuraat projektien aikatauluja ja pidät talouden osalta langat käsissäsi. Olet tottunut siihen, että projekteja on käynnissä useita yhtä aikaa.

Meillä pääset käyttämään osaamistasi laajasti hyvässä työporukassa. Taloutemme, toimitilamme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Meillä tykätään olla töissä; olemme tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Åma Oy:n seniorikonsultti Sari-Anne Poikkijoki, p. 050 5167399.

Täytä sähköinen hakemuslomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si viimeistään 26.1.2020 osoitteessa. Linkin hakulomakkeeseen löydät www-sivuiltamme osoitteesta www.tvt.fi / ajankohtaista.