Kirjanpitäjä/palkanlaskija
Relion

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Etsimme kirjanpitäjiä pääkaupunkiseudulle ja Imatralle sekä palkanlaskijoita Imatralle

Toiminnan kasvaessa haemme lisää vahvistusta ja siksi tarvitsemme lisää taloushallinnon asiantuntijoita.

Haemme itsenäiseen asiakastyöhön valmiita kirjanpitäjiä, jotka tuntevat omakseen sähköisen kirjanpidon. Imatralle haemme myös palkanlaskijoita. Imatran ja pääkaupunkiseudun toimipisteissämme työskentelee jo yli kaksikymmentä taloushallinnon ammattilaista.

Olet henkilönä reipas ja uskot että asioita voidaan tehdä paljon paremmin ja vastuullisemmin. Osaat ajatella asioita asiakkaan näkövinkkelistä ja tarpeista. Nykyisessä työssäsi et ehkä pysty palvelemaan asiakkaista niin laaja-alaisesti kuin haluaisit. Me haluamme rakentaa yrityksestämme ja sen osaajista yrittäjän kasvun rakentajan ja luotetun taustatiimin, emme pelkkää tilitoimistoa.

Sinulla on jo kokemusta vastuullisista töistä tilitoimistossa. Tunnet järjestelmät ja osaat niiden hyödyntämisen, et pelkää teknologiaa. Nautit asiakastyöskentelystä ja asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta. Nyt haluaisit ottaa seuraavan askeleen urallasi ja lähteä rakentamaan parasta palvelua alalle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustaviin työaikoihin sekä etätyömahdollisuuden.

Mikäli innostuit, kirjoita meille itsestäsi ja osaamisestasi lyhyt kuvaus ja liitä mukaan cv:si.​

Imatran tehtäviin hakemukset viimeistään 15.11.2019 ja pääkaupunkiseudun tehtävään viimeistään 1.12.2019 osoitteeseen rekry@relion.fi.

Lisätietoja Imatran tehtävistä antavat Päivi Parviainen paivi.parviainen(at)relion.fi, puh. 010 281 8401 ja Laura Matikainen laura.matikainen(at)relion.fi, puh. 020 743 5882.

Lisätietoja pääkaupunkiseudun tehtävästä antaa Pasi Rissanen pasi.rissanen(at)relion.fi, puh. 050 389 8713.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1312395
  • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Imatra, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja Imatran tehtävistä antavat Päivi Parviainen paivi.parviainen(at)relion.fi, puh. 010 281 8401 ja Laura Matikainen laura.matikainen(at)relion.fi, puh. 020 743 5882. Lisätietoja pääkaupunkiseudun tehtävästä antaa Pasi Rissanen pasi.rissanen(at)relion.fi, puh. 050 389 8713.