(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä/pääkirjanpitäjä
Mesvac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Oletko hakemassa uusia haasteita ulkoisen laskennan tehtävien parista?
Lue lisää mitä voimme sinulle tarjota.

Haemme Mesvac Oy:lle

Kirjanpitäjää/pääkirjanpitäjää.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä päästä hyödyntämään omaa olemassa olevaa osaamista laajasti. Työnkuva on monipuolinen, joten yksikään päivä ei ole samanlainen. Pääset osaksi innokasta, osaavaa ja motivoitunutta taloustiimiä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä ja auttavat toisiaan kiiretilanteissa.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat vastuu pääkirjanpidosta sekä käyttöomaisuuskirjanpidosta. Vastaat myös alv-ilmoitusten laatimisesta sekä viranomaisraportoinnista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa laskentatoimen koulutusta esim. yo-merkonomi/tradenomi sekä aiempaa kokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta keskisuuren yrityksen kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Pääasiallisia työkalujasi ovat Visma L7, Baswaren Invoice Ready sähköinen ostolaskujärjestelmä sekä Kasperi käyttöomaisuuden hallintajärjestelmä. Työ edellyttää hyvää excel-taitoa.

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vielä kuulu vahvimpaan osaamiseesi. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja englannin kielen taitosi on sillä tasolla, että voit käyttää sitä työssä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 20.3.2020 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.