(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjän toimi
Ilmajoen kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen

KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu kunnan pääkirjanpito, tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laadinta sekä raportointi ja arvonlisäverotukseen liittyvät tehtävät. Lisäksi osallistut talousarvion valmisteluun sekä uusien taloushallintoon liittyvien ohjelmistojen hankinta- ja käyttöönottoprojekteihin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. taloushallinnon merkonomi tai tradenomi, sekä kokemusta kunnan kirjanpidosta. Arvostamme erityisesti kokemusta julkisyhteisön kirjanpidon vaativista ja monipuolisista tehtävistä, tietoteknistä osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet osa neljän hengen taloustiimiä ja raportoit hallinto- ja talousjohtajalle.

Palkkaus ja muut edut määräytyvät KVTES:n mukaan ja perustuvat tehtävän vaativuuden arviointiin. Hakija voi myös esittää palkkatoiveen. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun tulee toimittaa Ilmajoen kunnan työterveyslääkärin lausunto soveltuvuudesta virkaan 30 päivän kuluessa valinnasta vaalin vahvistamista varten.

Tehtävän hakuaika päättyy 21.2.2020 klo 14.00. Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 276282). Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteeseen Ilkantie 18, PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoreen merkintä ”Kirjanpitäjä”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja hallinto- ja talousjohtaja Marko Lähde p. 044 4191 201.