(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjäksi Espanjaan (Fuengirola)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto jolla on pitkät perinteet ja vankka osaaminen alalta vuodesta 1960 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme suuren määrän erilaisia palveluja sloganimme mukaisesti–Paljon enemmän kuin tilitoimisto. Aloitimme toiminnan Espanjassa maaliskuussa 2015 ja toimintamme kasvun myötä etsimme nyt kirjanpitäjää Fuengirolaan vakituiseen työsuhteeseen! Lisätietoja yrityksestämme saat osoitteesta www.aarnio.fi

¡HOLA! KIRJANPITÄJÄKSI VÄLIMEREN AURINGON ALLE?

Oletko kirjanpidon osaaja ja miettinyt jo pitkään muuttoa Espanjaan? Vai oletko kenties jo asunut Espanjassa jonkun aikaa, mutta sopivaa työpaikkaa ei ole tullut vielä vastaan? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä toteuttamaan unelmasi ja työllistyä vakituisesti aurinkorannikon lämpöön!

Teemme Fuengirolan toimipisteessämme suomalaisten asiakkaiden suomalaisia kirjanpitoja, eli sinulta EI odoteta Espanjan lakien tuntemusta. Sovit hyvin tehtävään, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä sekä omaat positiivisen ja iloisen palveluasenteen! Olet työssäsi vastuussa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta palvelusta aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin asti. Meille on erityisen tärkeää, että sinulta löytyy edelleen intoa oppia uutta, sähköinen taloushallinto on sinulle tuttua ja haluat tarjota myös asiakkaillesi sähköisten järjestelmien tuomia mahdollisuuksia.

Haluamme tarjota hyvien työpaikkaetujen lisäksi nykyaikaisen ja motivoivan ympäristön ammattilaisillemme, jossa he voivat kasvaa ja kehittyä työssään jatkuvasti. Mikäli muutto Espanjaan tulee ajankohtaiseksi, autamme kaikissa käytännön asioissa parhaamme mukaan sinua (ja mahdollisesti myös perhettäsi) laajan verkostomme avulla, jotta muuttaminen uuteen maahan sujuu mahdollisimman helposti ja mutkattomasti.

Innostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla siitä lisää? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tilitoimisto Aarniolle, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Seniorikonsultti Maiju Pokkiselle 23.2.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti viikolla 7. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjäksi Espanjaan". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:30.