(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjäksi Accountorille Lahteen?
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Onko sinulle tyypillistä tehdä asiat aina ajallaan ja oikein? Oletko kerryttänyt jo kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä? Entä, oletko kiinnostunut positiivisesta työilmapiiristä? Mikäli kyllä, jatka lukemista!

Asiakkaamme Accountor on kovassa kasvussa ja tarvitsee asiakaslähtöisiä kirjanpitäjiä useilla paikkakunnilla Suomessa. Haemme heille asiakaspalveluhenkisiä ammattilaisia huolehtimaan asiakkaiden taloudenpidosta. Kirjanpitäjä vastaa kokonaisvaltaisesti asiakkaiden taloushallinnosta yhdessä osaavien ja kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Kirjanpitäjä on avainasemassa, kun haetaan ratkaisuja Accountorin asiakkaiden taloushallinnon kysymyksiin. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toiminnan ydin ja Accountorilla heille tarjotaan aina parasta mahdollista palvelua.

Sinulleko?

Jos koet palkitsevana, että numerot täsmäävät ja samalla nautit työssäsi yhteydenpidosta asiakkaaseen, niin kyllä! On tärkeää, että haluat hyödyntää työssäsi työkaluja ja teknologioita, jotka helpottavat arjen rutiineissa. Lisäksi toivomme, että tahdot haastaa itseäsi ja syventää ja kehittää aktiivisesti ammattitaitoasi. Tehtävässä menestymistä helpottaa kaupallinen koulutus (esim. merkonomi / tradenomi) sekä kokemus kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä useamman vuoden ajalta. Aiemmasta tilitoimistokokemuksesta on etua.

Miksi Accountorille?

Accountor toimii paikallisesti siellä, missä asiakkaatkin ovat. Suomessa Accountorilla on yli tuhat talousalan osaajaa ja liki 30 erikokoista toimistoa ympäri maan. Accountor tarjoaa työntekijöilleen yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä sekä kannustamme sinua hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia. Työpaikalla on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössä. Henkilöstötutkimusten mukaan Accountorilla on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki.

Tehtävässä on joustava työaika, jotta saat oman arkesi rullaamaan hyvin. Accountorilla pääset osaksi alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Työsuhde solmitaan suoraan Accountorin kanssa ja vakituiseksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Miten prosessi etenee?

Toivomme, että yllä oleva sai sinut innostumaan! Odotamme hakemustasi jo, joten ei kannata aikailla. Hakuaikaa on 17.6.2018 asti, mutta saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana. Jos tahdot kuulla vielä lisää tehtävästä hakemisen tueksi, Baronan Jussi Miettinen vastaa mielellään kysymyksiisi: puh. 0400 670152.

Tässä vielä terveiset sinulle mahdollisilta tulevilta kollegoiltasi!

Jokainen hyvä työkaveri on erityinen ja arvostan sitä. Tiimimme yhteishenki on mielestäni parhainta.

Hyvä ja positiivinen henki työporukassa. Tietoa uskaltaa kysyä ja sitä annetaan.

Asiantuntijuus on hyvä, voimme olla ylpeitä tekemästämme työstä. Aina saa apua oman organisaation sisältä, koskaan ei jää yksin!