(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä/Kiinteistösihteeri
OP Koti Pohjanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Etsimme nyt Laaksojen isännöintitiimiin, Haapajärven konttoriin

Kirjanpitäjää/Kiinteistösihteeriä

vastaamaan kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidosta ja toimistomme asiakaspalvelusta. Monipuoliset työtehtäväsi koostuvat mm. seuraavista asioista: reskontran hoito, tiliöinti, tilinpäätösten laatiminen, laskujen käsittely, asiakkaiden kohtaaminen puhelimitse ja sähköpostitse sekä toimiston aukioloaikana asiakkaiden vastaanottaminen ja ohjaaminen. Tehtävä on määräaikainen vuoden loppuun saakka, ja työsuhteen jatkuminen on hyvin todennäköistä.

Sinusta

Kuvailet itseäsi henkilöksi, joka ei halua tehdä niin kuin aina on tehty, vaan olet valmis haastamaan toimintatapoja. Sovit joukkoomme, jos olet hyvä tiimipelaaja ja tuot uudenlaista tekemistä ja näkökulmaa isännöintialalle. Kokemus vastaavista tehtävistä lasketaan eduksesi, mutta ennen kaikkea haemme oikealaista asennetta ja tiimiimme sopivaa tekijää. Kaupallinen koulutustausta antaa parhaat eväät tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin isännöintitoimija alueellamme. Uudistamme alaa reippaasti ja haluamme kasvaa. Meillä on tutkitustikin huippuhyvä yhteishenki. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme osaamisen kehittämisen ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti. Yrityksemme on turvallinen ja vakavarainen. Saat luonnollisesti myös OP Ryhmän henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet.

Toimintaamme voit tutustua myös osoitteessa: https://op-koti.fi/op-isannointi/

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Kysymyksiisi vastaa mielellään Isännöintipäällikkö Jarkko Mehtälä, puh. 0409113352. Parhaiten Jarkon tavoittaa torstaisin 6.–20.2. klo 13-15.

Jos taas vakuutimme sinut jo, niin lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi viipymättä, mutta kuitenkin 21.2. mennessä osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi sinä olisit oiva valinta!