(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä/kiinteistösihteeri
Isännöintipalvelu E. Suomela Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019
Isännöintipalvelu E. Suomela Oy
Isännöintipalvelu E.Suomela Oy on vakaasti toimiva Oululainen perheyritys. Henkilöstöllämme on vankka kokemus isännöinnistä ja kiinteistöjen hallinnasta jo vuodesta 1989. Olemme myös isännöintiliiton jäsen. Toimintamme pääpaino on asuin- ja liikekiinteistöjen isännöinnissä Oulun talousalueella sekä rakentamiseen ja kiinteistöjen hallintaan liittyvissä talous- ja hallintopalveluissa.
Toimenkuva
Etsimme tehtävään reipasta ja positiivisen asenteen omaavaa henkilöä, jolla on jo aikaisempaa työkokemusta taloyhtiöiden kirjanpidon ja kiinteistösihteerin tehtävistä. Tehtävään valittu henkilö hoitaa itsenäisesti taloyhtiöiden kuukausikirjanpidon tehden myös tilinpäätökset, reskontran, käyttökorvauslaskutukset sekä lainaosuuslaskelmat. Tehtävään kuuluu myös monipuolinen asiakaspalvelu asukkaiden asumiseen liittyvissä asioissa niin kasvotusten toimistolla kuin puhelimitse.
Odotamme sinulta
Toivomme henkilöltä käytännön kokemuksen lisäksi alalle soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta ja yleisten tietojärjestelmien hallintaa. Katsomme eduksi, mikäli hakija on suorittanut lisäksi esim. kiinteistösihteerin tutkinnon sekä omaa aikaisempaa kokemusta Domus kirjanpito-ohjelmakokonaisuuden käytöstä. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista hallintaa, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, sitoutumista ja kykyä itsenäiseen vastuulliseen työhön.
Muut tiedot
Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa pääset toimimaan osana tiivistä työyhteisöä. Tehtävään annetaan erinomainen perehdytys. Työpaikka sijaitsee Oulussa ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun vuoksi tehtävää ei ole mahdollista hoitaa etänä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 20.08.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen riikka.luoma-aho@vmp.fi Kohdenna hakemus sähköpostin otsikolla ”KIRJANPITÄJÄ”. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Varamiespalvelun HR-asiantuntija Riikka Luoma-aho puh. 040 307 5304 arkipäivisin klo 13.00 -14.00.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, Riikka.Luoma-aho@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.08.2019 mennessä.