(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä/Kiinteistösihteeri PIKAHAKU
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! 

Etsimme pikahakuna asiakkaallemme Hyvinkäälle kirjanpitäjää/kiiinteistösihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen sairasloman sijaiseksi.

Työtehtävissäsi

Vastaat kiinteistökirjanpidosta sekä muista kiinteistöön liittyvistä toimistotehtävistä. Tähän kuuluu vuokrasopimusten käsitteleminen, vikailmoituksien ja huoltotarpeiden eteenpäin vieminen, muut yleiset toimisto- ja taloushallinnon tehtävät, kuten laskutus. Huolehdit myös asiakaspalvelusta puhelimen ja sähköpostin välityksellä. 

Odotamme sinulta

Aiempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä. Sinulla pysyvät langat käsissä ja haluat palvella sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sopeudut hyvin nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Samanaikaisesti olet myös tiimityöskentelijä, joka kommunikoi tehokkaasti ja omaa hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy osaamista yleisistä toimisto-ohjelmista. Käyttökokemus Visman Fivaldi -järjestelmästä katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito on plussaa.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi kirjanpidon ja kiinteistökirjanpidon saralla. Kuukauden määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus jatkaa pidempiaikaisesti samassa tehtävässä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja mukavan tiimin. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti tai lyhennetyllä tuntimäärällä.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään heti tai viimeistään 16.1! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan tammikuun lopussa.

Lisätietoja antaa

WorkPower 360° HR-koordinaattori Erica Ollikainen 040 6308101, erica.ollikainen@workpower.fi

Avainsanat: kirjanpitäjä, kiinteistösihteeri, pikahaku, määräaikainen, Hyvinkää