(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä/Controller
Lujabetoni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Etsimme kirjanpitäjää/controlleria Lujabetonille Siilinjärvelle.
 
Odotamme sinulta vahvaa kirjanpidon ja raportoinnin ammattitaitoa, jota olet jo kerryttänyt opinnoissasi ja työtehtävissäsi. Olet täsmällinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Tukenasi on kokenut ja ammattitaitoinen talouden tiimi. Lujabetonin laaja tehdasverkosto ja tuotevalikoima edellyttävät kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja sujuvaa yhteistyötä liiketoimintaorganisaation kanssa. Odotamme myös halua ja kykyä ymmärtää betonituotteita ja teollista valmistustoimintaa ja niihin liittyviä kirjanpidon ja raportoinnin erityispiirteitä.
 
Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa teollisessa konsernissa, jolla on vakaa ja kasvollinen perheyhtiöomistus. Toimipaikkasi on Lujabetonin pääkonttorissa Siilinjärvellä, noin 25 km Kuopiosta pohjoiseen. Savon ja Kuopion seudun dynaaminen kaupunkiympäristö yhdistettynä luonnonläheiseen asumiseen ja hyviin palveluihin tarjoavat upean elämänlaadun. Olemme myös tunnettu vetovoimaisena työnantajana, joka panostaa henkilöstön hyvinvointiin erittäin laajasti sekä tarjoaa hyvät kehittymismahdollisuudet.
 
Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla talousjohtaja Jukka Vehviläiselle, puh. 044 585 2070, varmimmin tavoitettavissa to 1.10. ja ma 5.10. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 16.10.2020 mennessä osoitteeseen jukka.vehvilainen@luja.fi.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa joten ole nopea!
 

Lue jatkoa ilmoitukseen Lujabetonin blogista 
https://www.lujabetoni.fi/2020/10/02/kiitos-kirjanpidon-ammattilaisille/