(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä/Controller Jukurit HC Oy:lle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Toimenkuva
Jukurit HC hakee joukkoonsa reipasta taloushallinnon ammattilaista kirjanpitäjän/ controllerin tehtäviin. Tehtäviisi kuuluu toimiston rutiinien pyörittämisen lisäksi mm. myynti- ja ostoreskontran hoitaminen ja laskutus, palkkahallinto, lipunmyyntijärjestelmän ylläpito, liiketoiminnan analysointi ja raportointi, sekä CRM:n pääkäyttäjän rooli. Toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa ja osallistut kiinteästi budjettien ja ennustusten tekoon. Toimit myös yhteyshenkilönä tilitoimiston ja pankin välillä.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta ennen kaikkea hyviä tiimitaitoja, huolellisuutta ja ahkeraa asennetta. Sinulla on myös kokemusta erilaisista taloushallinnon tehtävistä ja tilinpäätöksistä. Hallitset yhtiön sisäisen ja ulkoisen laskennan, sekä ymmärrät taloushallinnon kokonaisuutena ja olet kiinnostunut talousprosessien kehittämisestä kilpaurheiluorganisaatioissa.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle avainpaikan koko ajan kasvavassa eteläsavolaisessa kiekkoyhteisössä, vauhdikkaan toimintaympäristön sekä itsenäisen ja vastuullisen tehtävänkuvan. Saat mahdollisuuksia kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi samalla parantaen entisestään Jukurit HC Oy:n taloudellista kilpailukykyä. Bonuksena vielä mukavat työkaverit ja kilpaurheilun mukanaan tuoma jännitys työpäiviin.

Olet tekijämme mikäli asut Mikkelin alueella ja tiedät suoriutuvasi hyvin nopearytmisen liike-elämän pyörteissä taloushallinnosta vastaavan tehtävissä. Aiempaa kokemusta urheilumaailmasta emme edellytä, eikä luistelutaitokaan ole välttämätön.

Nappaa mahdollisuudesta kiinni ja laita hakemuksesi osoitteeseen mikkeli@vmp.fi
Lisätietoja tehtävästä: Essi Tamminen VMP Mikkeli p.050 437 2000 essi.tamminen@vmp.fi
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Essi Tamminen, essi.tamminen@vmp.fi, 0504372000
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.04.2019 mennessä.