Kirjanpitäjä
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Oletko tiimityöstä nauttiva ulkoisen laskennan osaaja? Miltä kuulostaa työskentely vakuutuskirjanpidon parissa osana energistä ja asiantuntevaa tiimiä?


Nyt etsimme Helsinkiin Kirjanpitäjää vakuutuskirjanpidon tiimiin noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Kirjanpitäjä, Helsinki 


Työskentelet Kirjanpitäjänä osana OP vakuutuskirjanpitotiimiä. Tehtävä pitää sisällään OP ryhmän yritysten ulkoisen laskennan hoitoa kuten tiliotteiden käsittelyä ja siihen liittyvää päivittäisten tapahtumien tiliöintiä, erilaisia kirjanpidon ja reskontrien täsmäytystehtäviä, myyntilaskutukseen liittyviä tehtäviä sekä avustamista kuukausi- ja vuositilinpäätöksen laadinnassa. 
 


Muutama sana meistä…


OP vakuutuskirjanpito -tiimi on energinen ja yhdessä tekevä porukka. Panostamme tiimihenkeen ja meille on tärkeää, että töissä viihdytään. Tiimimme koostuu kolmestatoista taloushallinnon ammattilaisesta, joten lupaamme sinulle hyvän tuen työn tekemiseen. 

 

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea


Tämä tehtävä mahdollistaa sinun kasvun taloushallinnon ammattilaisena. Saat meiltä uudenaikaiset työvälineet, erinomaisen perehdytyksen sekä tukea työn tekemiseen tiimiltä. Työtä tullaan tekemään joustavasti etänä sekä Vallilan toimistoltamme. 


Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 


Saat käyttöösi monipuoliset  henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. 

 

 

Etsimämme henkilön tuntomerkit


Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on laskentatoimen koulutustausta (merkonomi, tradennomi).


Odotamme että sinulla on jo hyvällä tasolla oleva tuntemus ulkoisesta laskennasta sekä osaaminen MS-Office työkaluista erityisesti excelin osalta. Lisäksi toivomme että sinulla on erinomaiset tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. 
 


Lisätiedot ja hakuohjeet 
 
Haluamme kuulla sinusta! Lähetä CV:si ja hakemuksesi meille viimeistään 24.10.2021, mutta ethän jätä hakemustasi viime tippaan, sillä käynnistämme haastattelut jo hakuajalla. 
 
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, voit olla yhteydessä tiimipäällikköön Kirsi Juvoseen. Kirsin tavoitat puhelimitse numerosta 0405508961, pe 15.10. klo 9-10 ja pe 22.10. klo 9-10 välisenä aikana tai sähköpostitse kirsi.juvonen(a)op.fi. 


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 
 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot