Kirjanpitäjä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Asiakasyrityksemme hakee kirjanpitäjää Lappeenrantaan vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on perustilitoimistotyötä, jossa osallistutaan kirjanpitoon, ostolaskujen tiliöintiin sekä myyntireskontran hoitoon. Tilinpäätöstaito katsotaan vahvaksi eduksi tehtävää täytettäessä.


Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aiempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä osakeyhtiökirjanpidosta. Hyvän taustan tehtävään tarjoaa esimerkiksi aiempi työskentely tilitoimistoympäristössä, jonka myötä juokseva kirjanpito ja tilinpäätökset ovat tulleet tutuiksi. Viranomaisilmoituksien ja verolakien tunteminen katsotaan eduksi.
Työotteeltasi olet tarkka, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja vastuuntuntoinen. Tehtävä edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Työ on ajoittain melko nopearytmistä, joten toivomme että pystyt toimimaan tehokkaasti ja täsmällisesti kokonaisuuksista huolehtien. Tärkeintä on halu omaksua uutta ja motivoitunut asenne työntekoon.


Tarjoamme sinulle tilaisuuden vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä osana arvostettua tilitoimistoa, jossa prosessit ovat tarkasti hioutuneet ja perehdytysjakson jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti ammattitaitoisen tiimin tukemana.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509385
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Suomenniemi, Etelä-Savo