KIR­JAN­PI­TÄ­JÄ
Helsingin yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

KIR­JAN­PI­TÄ­JÄ

Helsingin yliopiston, Helsingin yliopiston rahastojen sekä Helsingin yliopistokonsernin kokonaistalouden hoitamisesta vastaa yliopistopalveluiden asiantuntijaorganisaatioon kuuluva talouspalveluiden toimiala. Talouspalveluissa työskentelee noin 160 ammattilaista. Asiakaslähtöiset, tehokkaat ja asiantuntevat palvelut sekä toimiva yhteistyö ovat meille tärkeitä toimintaamme ohjaavia tekijöitä.

Haemme nyt KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin pääkirjanpidon tiimiin.

Pääkirjanpidon tiimi vastaa Helsingin yliopiston kirjanpidosta ja tilinpäätöksen laadinnasta sekä kirjauskäytäntöjen ja arvonlisäverotuksen ohjeistuksesta. Tehtävässä raportoit kirjanpitopäällikölle.

Toivomme, että yliopisto – huipputiede ja sen yhteiskunnallinen ja maailmanlaajuinen vaikuttavuus – sytyttävät sinussa aidon kipinän meillä työskentelyyn.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kirjanpidon tehtävät:

 • Palkkakirjanpito
 • Käyttöomaisuuskirjanpito
 • Maksuliikenne ja tiliotteiden käsittely
 • Verotilin hallinta
 • Erilaisten täsmäytysten ja erittelyiden tekeminen
 • Tilinpäätöksen laadintaan osallistuminen yhdessä muun tiimin kanssa

Mitä odotamme sinulta?

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (tradenomi/KTM)
 • Vahvaa työkokemusta erilaisista kirjanpidon tehtävistä ja talouden prosesseista
 • Kokemusta palkkakirjanpidosta, käyttöomaisuuskirjanpidosta ja muista osakirjanpidoista
 • Kokemusta tilinpäätöksestä ja siihen liittyvien jaksotusten, täsmäytysten ja erittelyiden tekemisestä
 • Kirjanpitolainsäädännön ja veroasioiden (erityisesti arvonlisävero) tuntemusta
 • Talousjärjestelmien ja MS Office -ohjelmien (erityisesti Excel) sujuvaa osaamista, SAP-osaaminen katsotaan eduksi
 • Suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on plussaa

Toivomme, että olet työtavoiltasi toimeen tarttuva ja haluat kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme sitä, että jokainen tiimin jäsen pitää huolta hyvästä tiimihengestämme. Toivomme myös, että haluat kehittää työhösi liittyviä prosesseja ja hyödyntää erilaisia työkaluja tehokkaasti. Katsomme eduksi kiinnostuksen automatiikkaa ja robotiikkaa kohtaan.

Miksi meille?

Helsingin yliopiston talouspalveluissa saat mahdollisuuden seurata huippututkimusta lähituntumassa ja vaikuttaa omalla panoksellasi tutkimusprojektien läpivientiin. Pääset osaksi monipuolista ja osaavaa talousammattilaisten joukkoa, joka mahdollistaa sinulle uramahdollisuuksia myös tulevaisuudessa. Hyödynnämme talouden prosesseissa vahvasti robotiikkaa ja kehitämme järjestelmiä ja prosesseja jatkuvasti kustannustehokkaammiksi.

Yliopistopalveluiden organisaatiossa työskentelee kokonaisuudessaan noin 1 000 eri alojen ammattilaista. Sekä yliopistopalvelut että yliopisto kokonaisuutena katsoo vahvasti tulevaisuuteen ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhteisöllisesti.
Hyvinvointisi on meille tärkeää ja huolehdimme siitä kattavalla perehdytyksellä, ajanmukaisilla mobiileilla työvälineillä, liukuvalla työajalla ja etätyömahdollisuuksilla. Meillä on kattavat työterveyshuollon palvelut ja edulliset ja laadukkaat UniSportin liikuntamahdollisuudet. Meillä sinulla on myös mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi mm. tehtävävaihdon, valmennusten ja koulutusten avulla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä kirjanpitopäällikkö Hanna-Katri Keski-Filppulalta (hanna-katri.keski-filppula@helsinki.fi, puhelimitse 7.10. klo 12–15 tai 14.10. klo 12–15, p. 040-537 1258).

Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 24.10.2021.

Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP Fiorissa.

Tehtävän palkkaus riippuu osaamisestasi ja yhdessä sovitusta tehtävänkuvan vaativuudesta. Työsopimus solmitaan kuuden kuukauden koeajalla. Työtehtävä on vakituinen ja aloitusajan voimme sopia yhdessä.

Haku päät­tyy

24.10.2021 23:59 EEST

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot