Kirjanpitäjä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Kirjanpitäjä

Oletko numeroiden parissa viihtyvä persoona ja hallitset taloushallinnon ja kirjanpidon koukerot? Etsitkö uusia haasteita, ja ura tilitoimistossa kiinnostaa? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista! Meillä on sinulle loistava työmahdollisuus avoinna, sillä

etsimme asiakkaallemme TILITOIMISTOKIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Lietoon!

Mitä odotamme:

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä. Työntekijänä odotamme sinulta huolellista ja vastuuntuntoista työskentelyotetta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä sosiaalisia taitoja. 

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle vakituisen työn hyvämaineisessa Lietolaisessa taloushallintopalveluiden tilitoimistossa, jossa tukenasi on rautaisista ammattilaisista koostuva tiimi. Työllistyt suoraan asiakkaamme kirjoille ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Liedon keskustassa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä.

Hakuaika päättyy 3.10.2021. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tuomas Arjamaa

Eezy Henkilöstöpalvelut

045 2148 414

tuomas.arjamaa@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot