Kirjanpitäjä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Etsimme Kirjapitäjää Loviisassa sijaitsevaan tilitoimistoon.

Oletko kokenut kirjanpitäjä vailla töitä, tai kaipaat muutosta nykyiseen työhön? Meidän kautta on mahdollista hakea vakituisen kirjanpitäjän positiota Loviisasta. Loviisa on idyllinen merenrantakaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet niin pääkaupunkiseudulle, kuin Kotkaankin. Asuntomessutkin on saatu Loviisaan vuodeksi 2023. 

Tilitoimisto, johon haemme kirjanpitäjää on profiloitunut asiakaslähtöiseksi ja perinteikkääsi tilitoimistoksi. Kirjanpitäjältä toivomme useamman vuoden työkokemusta, sekä kiinnostusta tehdä töitä toimistolta käsin. Etätyömahdollisuutta ei tällä hetkellä ole tarjolla. 

Tiitoimistossa yritysasiakkaiden kirjo vaihtelee pienistä yrityksistä suuryrityksiin ja työehtosopimuksia on käytössä laidasta laitaan. Sopiva tausta kirjanpitäjälle olisi tilitoimistotausta, sillä työt tilitoimistossa ovat monipuolisia ja vaativia, juuri eri työehtosopimusten ja asiakasyritysten taustoista riippuen. 

Ruotsinkielestä on etua, mutta ei ole ehdoton edellytys. Suomen kielen tulee olla täysin sujuvaa. 

Tarjolla hieno tilaisuus vakituiseen työpaikkaan, ihanassa Loviisassa meren äärellä. 

Lisätietoja antaa Hanna Malmberg, Eezy henkilöstöpalvelut, P:0449812490

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Ystävällisin terveisin,

Hanna Malmberg
myyntipäällikkö

Eezy VMP
Tiinaliisa Oy
044 981 2490
hanna.malmberg@eezy.fi
www.eezy.fi

Lundinkatu 18
06100 Porvoo

Keskuskatu 13
48100 Kotka


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498961
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Itä-Uusimaa, Loviisa