Kirjanpitäjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2021

Bella-Veneet Oy – Bella Boats, on Suomen ja Pohjoismaiden johtava lasikuitumoottoriveneiden valmistaja. Yritys on seurannut veneilyn trendejä ja toteuttanut asiakkaiden toiveita jo vuodesta 1970.
Veneitä valmistetaan Suomessa neljällä tehtaalla, ja tuotannosta vientiin menee n. 77 %.

Bella-Veneiden tuotemerkkejä on neljä: Bella, Flipper, Aquador ja Falcon. Kaikki Bella-Veneiden tuoteryhmät valmistetaan Pohjoismaiden tiukkojen turvanormien mukaan. Veneet on varustettu IMCI:n (International Marine Certification Institute) ja VTT:n CE-kilvellä.
Jatkuva tuotekehitys ja moderni tuotanto yhdessä ammattinsa osaavien ja kokeneiden veneenrakentajien kanssa takaa laadukkaat lopputuotteet Suomen ja maailman markkinoille.

Katso lisää: https://www.bellaboats.com/

 

Etsimme Kuopion toimipisteelle kokenutta kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

 

Tehtäviin kuuluu pääasiassa kirjanpidon, tilinpäätöksen ja kuukausiraportin laadinta, sekä satunnaisesti palkanlaskennan tehtävissä avustamista.

Hakemamme henkilö on työotteiltaan huolellinen ja tarkka. Odotamme tilinpäätöstaitoa ja vahvaa taustaa kirjanpidollisista tehtävistä. Työ on itsenäistä ja vaatii englannin kielen taitoa sekä sujuvaa IT-järjestelmien käyttötaitoa, käytössä ovat mm. Office- sekä Monitor-ohjelmistot.

Bella-Veneillä sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi pienessä tiimissä sekä ajan myötä saada vastuullesi myös haastavampia kirjanpidollisia ja liiketoimintaa tukevia tehtäviä.

Kirjanpitäjän rooli on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään arkisin klo 8-16 pääasiassa toimistolla, osittainen etätyömahdollisuus löytyy.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen puh. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot