Kirjanpitäjä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2021

TOIMENKUVA

Oletko kunnianhimoinen kirjanpidon osaaja ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi? Etsimme nyt rekrytointina vakituista kirjanpitäjää asiakkaallamme Lahden keskustassa sijaitsevaan tilitoimistoon.

Tämä monipuolinen työnkuva tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet erilaisissa kirjanpidon tehtävissä. Tehtävänäsi on hoitaa eri yhtiömuotoisten yritysten kuukausikirjanpitoa kokonaisvaltaisesti.

Eezy Henkilöstöpalvelu hoitaa tässä ainoastaa hakuprosessin ja työsopimus tehdään suoraan asiakkaamme kanssa.

ODOTAMME SINULTA

Odotamme sinulta monipuolista taloushallinnon osaamista sekä kokemus tilinpäätöksestä eduksi. 

Edellytämme sinulta taloushallinnon koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Ohjelmistot Netvisor, Procountor ja Fivaldi ohjelmistoja. 

Eduksi myös palkanlaskentakokemus.

MUUTA

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen työtehtävän jossa voit käyttää laajasti osaamistasi.
Lähetä pikaisesti vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen ja liitettynä cv lahti.vmp@eezy.fi otsikolla "kirjanpito". Kuitenkin viimeistään 14.8.2021 mennessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin arkisin klo 9-17, 050 338 4881 Sirpa tai voit myös lähettää kysymyksiä sähköpostiini sirpa.kilpelainen@eezy.fi.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot