Kirjanpitäjä
Varma

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Meillä energinen ja iloinen ote työntekoon tarttuu!

Oletko kirjanpidon ammattilainen ja innostunut prosessien kehittämisestä? Haemme määräaikaista äitiyslomasijaista kirjanpidon monipuoliseen työtehtävään heinäkuusta alkaen noin vuodeksi. Työnkuvaan kuuluu pääkäyttäjärooli hankinnasta maksuun -prosessissa (ostotilausten ja -laskujen tiliöinti ja kierronhallinta), kommunikointi toimittajien kanssa (esim. verkkolaskupyynnöt), matkalaskujen käsittely, kirjanpidon täsmäytykset, asiantuntijarooli kirjanpidon sovellus- ja prosessikehityksessä sekä pääkirjanpitäjän sijaistaminen.

Varman taloushallinnon tehtävä on tuottaa Varman päämäärien tukemiseksi olennaista taloudellista ja riskienhallintatietoa oikea-aikaisesti, luotettavasti ja riippumattomasti sekä huolehtia maksuliikenteestä ja kirjanpidosta. Taloushallinnossa uudistamme parhaillaan sovelluksia ja prosesseja merkittävästi, joten pääset mukaan tärkeään digimuutosvaiheeseen.

Onnistut työtehtävässä, jos

  • hallitset kirjanpidon perusteet, kirjanpito- ja arvonlisäverolait ovat sinulle tuttuja
  • työkokemusta on kertynyt kirjanpidosta vähintään 3 vuotta
  • omaat kyvykkyyden osallistua sovellus- ja prosessikehittämistyöhön
  • olet tarkka, tehokas ja sinulla itsenäinen työote
  • omaksut nopeasti uusia järjestelmiä ja
  • sinulla on valmius etätyöskentelyyn

Jaksat hyvin toistuvia rutiineja ja olet toimintatavoiltasi oppimishaluinen, avoin, vastuullinen, yhteistyökykyinen. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi.

Tule työskentelemään mielenkiintoiseen kirjanpidon työtehtävään – apunasi osaavat ammattilaiset

Sinua odottaa täällä avuliaat ja osaamistaan jakavat kollegat, jotka perehdyttävät sinut tehtäviin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa Varman ketteriä vastuunkantajia mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Työkulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus, ketteryys ja vastuunkantajuus.

Työtä voit tehdä joustavien työaikojen puitteissa toimistollamme Salmisaaressa tai etänä, eli siellä missä syntyy parasta tulosta. Tiesitkö muuten, että Varma on esteetön työpaikka? Täältä voit lukea lisää Varmasta työnantajana ja katsoa videon Me varmalaiset - Työelämän supersankarit. Toimintaamme pääset tutustumaan tarkemmin vuosi- ja yritysvastuuraportistamme. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme!

Haluatko kurkata jo etukäteen tulevien työkavereidesi meininkiä? Varmalaisten arkeen pääset tutustumaan Instagramissa @tyoelakevarma -tilillä.

Hakeminen ja lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Mari Nuolivirta, puh. 010 244 5822. Soittoajat ma 3.5. klo 9-10 ja to 6.5. klo 13-14.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 12.5.2021. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitys).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot