(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Luhta Sportswear Com­pa­ny

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Pääkonttorillamme Lahdessa toimii keskitetty konsernin taloushallinnon tiimi, johon kuuluu 12 alan ammattilaista. Osastomme vastaa suomalaisen emoyhtiön ja kahdentoista tytäryhtiön taloushallinnosta sekä konsernilaskennasta. Lahdesta hoidettavat tytäryritykset toimivat useissa Euroopan maissa sekä Pohjois-Amerikassa. 

Olemme uusimassa konsernin taloushallinnon järjestelmää tämän vuoden aikana. Haluamme vapauttaa nykyisiltä resursseiltamme aikaa projektin läpiviemiseen, joten etsimme vahvistusta kirjanpidon tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen.

Kirjanpitäjä/Accountant

Tehtäviisi sisältyy tytäryhtiöiden kirjanpitoa sekä emoyhtiön kirjanpidon avustavia tehtäviä. Tytäryritysten osalta hoidat kuukausittaisen kirjanpidon, alv-tilitykset ja tilinpäätöksen. Pääset mukaan modernin talousjärjestelmän käyttöönottoon ja hyödyntämään ammattitaitoasi sujuvien prosessien luomisessa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy tehtävään soveltuvaa koulutus, esim. taloushallinnon tradenomi sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne ja työskentelet itsenäisesti osana asiantuntevaa tiimiä. Olet tarkka, tartut toimeen ja pystyt toimimaan tehokkaasti myös kiiretilanteissa. Sinulta löytyy hyvät tietotekniset taidot ja olet mielelläsi mukana kehittämässä toimintatapoja ja järjestelmiä. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisessä organisaatiossamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Mari Lassila, puh. 040 759 2522. 
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.3.2021 mennessä osoitteeseen rekry@luhta.fi.