Kirjanpitäjä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

TOIMENKUVA

Etsimme nyt rekrytointina vakituiseen työsuhteeseen kirjanpitäjää asiakkaallamme Lahden keskustassa sijaitsevaan uudenaikaiseen tilitoimistoon.

Tehtävässä sinulla on itselläsi mahdollisuus vaikuttaa esimerkiksi joustavasti työaikaasi, työnantaja tulee mahdollisia työn ohella opintoja sekä kiinnittää huomiota työhyvinvoinnin asioihin.

Tämä monipuolinen työnkuva tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet erilaisissa kirjanpidon tehtävissä. Tehtävänäsi on hoitaa eri yhtiömuotoisten yritysten kuukausikirjanpitoa kokonaisvaltaisesti.

Mikäli olet kunnianhimoinen kirjanpidon osaaja ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi, voi tämä olla SINUN paikkasi!

Eezy VMP hoitaa tässä ainoastaan hakuprosessin ja työsopimus tehdään suoraan asiakkaamme kanssa.

Tehtävässä sinulla on itselläsi mahdollisuus vaikuttaa esimerkiksi omaan aikatauluusi ja miten hoidat projektisi valmiiksi.

 

ODOTAMME SINULTA

Odotamme sinulta monipuolista taloushallinnon osaamista

Kokemusta kuukausikirjanpidosta

Taloushallinnon koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä

Isoksi eduksesi katsotaan tilinpäätöstaito sekä kokemus palkanlaskennasta

MUUTA

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen työtehtävän jossa voit käyttää laajasti osaamistasi ja vaikuttaa omaan työhösi.
Lähetä pikaisesti vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen ja liitettynä cv lahti.vmp@eezy.fi otsikolla "kirjanpitäjä". Kuitenkin viimeistään 15.3.2021 mennessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin arkisin klo 9-17, 050 338 4881 Sirpa tai voit myös lähettää kysymyksiä sähköpostiini sirpa.kilpelainen@eezy.fi.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427815
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti