(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva
Turva on vakuutusyhtiö, joka uskoo hymyn voimaan. Meillä se tarkoittaa mielenrauhaa, jota tarjoamme asiakkaille vakuutusten muodossa. Se tarkoittaa myös sitä, että me olemme täällä auttamassa asiakasta vastoinkäymisen hetkellä, jotta hän voi palata mukavaan arkeen. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on vakuutusalan tyytyväisimmät asiakkaat. Tyytyväinen asiakas on meille tärkein voitto, ja siihen tsemppaamme toisiamme joka päivä. Turva on kotimainen Avainlippu-yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella ja toimimme ympäri Suomea. Taustamme on vakavarainen ja jo yli satavuotias. Kokemus ei tarkoita kankeutta vaan päinvastoin: työskentelemme sujuvasti etänä tai sähköpöytiemme ääressä, hyödynnämme robotiikkaa ja vietämme virtuaalipikkujouluja. Reippailemme omalla kuntosalilla ja nautimme ruokalamme huippuantimia. Meillä työskentelee yli 400 hyvää tyyppiä. Voisimme jopa väittää, että meillä on myös vakuutusalan tyytyväisimmät työntekijät.

Etsimme nyt

OSTOLASKUJENKÄSITTELIJÄN / KIRJANPITÄJÄN ÄITIYSLOMANSIJAISTA

määräaikaiseen työsuhteeseen pääkonttoriimme Tampereelle.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu ostolaskujen sähköinen käsittely ja maksuliikenteen hoitaminen sekä myös muita taloushallinnon tehtäviä. Sinun ei tarvitse olla tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, mutta menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta myös kirjanpidon tekemisestä.

Haemme joukkoomme ennen kaikkea positiivista ja huumorintajuista työkaveria, jolla on aktiivinen työote ja joka jaksaa palvella asiakkaita iloisella mielellä. Toivomme, että olet työssäsi oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Sinulle tiimityö ja uuden oppiminen ovat itsestäänselvyyksiä.

Edellytyksiä työssä menestymiselle:

  • muutaman vuoden kokemus kirjanpidosta ja/tai ostoreskontran hoitamisesta
  • kokemusta maksuliikenteen, arvonlisäveron ja muun verotuksen hoitamisesta
  • halu ottaa vastuuta muistakin taloushallinnon tehtävistä
  • reipas, positiivinen asenne työntekoon
  • kykyä ja halua uuden oppimiseen

Eduksi katsomme, jos sinulla on entuudestaan Basware P2P:n, Opus Capitan ja SAP Ficon tuntemusta.

Jos edellä mainitut kriteerit täyttyvät kohdallasi, me puolestamme haluamme tarjota sinulle puitteet onnistua työssäsi. Tarjoamme mukavan työyhteisön, mutkattoman työilmapiirin sekä vakuutusalan työehdot ja edut vakavaraisessa suomalaisessa keskinäisessä yhtiössä.

Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, johon kuuluu lisäksesi pääkirjanpitäjiä ja laskenta-assistentteja. Työtä tehdään Tampereen keskustan tuntumassa laadukkaassa työympäristössä sekä osittain etänäkin. Saat tehtäviisi kunnollisen perehdytyksen.  

Lisätietoja antaa Eezy Personnelin Senior Search Consultant Tero Hassinen, p 050 3883039. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 28.2.2021 eezypersonnel.fi-sivujen kautta.