(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Kirkkohallitus / Kirkon palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2021

Haemme Kirkon palvelukeskukseen, vakinaiseen työsuhteeseen

kahta (2) kirjanpitäjää

Kirjanpitäjän tehtävässä hoidat asiakkaidemme kirjanpitoa osana kirjanpidon tiimiä. Taloushallinnon asiantuntijana hoidat itsenäisesti kirjanpidon ja tilinpäätöksen laadinnan yhdessä seurakuntatalouden kanssa. Toivomme, että olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on kiinnostusta oman asiantuntijuuden kasvattamiseen.

Tarjoamme vakinaisen työn viihtyisissä toimistotiloissa, perehdytyksen työhösi ja liukuvan työajan päivätyössä, jolloin voit sovittaa työn elämäntilanteeseesi sopivaksi. Työntekopaikka on Kirkon palvelukeskuksen Oulun tai Porvoon toimipaikka.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai tutkintoa ja kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Toisessa tehtävässä edellytämme suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa ja sekä toisessa tehtävässä suomen kielen lisäksi ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävissä kokemus SAP/sähköisestä toiminnanohjausjärjestelmästä sekä seurakuntatalouksien taloushallinnosta katsotaan eduksi.

Jos arvostat hyvää työyhteisöä ja pidät mielenkiintoisista työtehtävistä, hae meille töihin! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 2 259,03 €) mukaan, lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.2.2021 klo 12 - 13 ja 19.2.2021 klo 9 - 10 Teija Haapala p. 040 688 1616.

Hakemukset pyydämme sähköisen rekrytointipalvelumme kautta evl.fi/rekry
viimeistään sunnuntaina 7.3.2021 .