(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

TP Silva Oy on kansainvälinen polttopuukoneita ja niiden lisälaitteita valmistava yritys, joka työllistää noin 100 henkeä. TP Silvan tuotannosta noin 70 % menee vientiin, tuotemerkkejä ovat Hakki Pilke, Palax ja Japa. TP Silvan omistaja on suomalainen Terra Patris konserni. Lisätietoja www.terrapatris.fi

Haemme nyt TP Silva Oy:lle Ylistaroon

TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ


Tulet osaksi konsernin talousyksikköämme, joka hoitaa talous- ja palkkahallinnon sekä HR toiminnot.

Tehtävänkuvaasi kuuluu TP Silva Oy:n taloushallinnon kokonaisvaltainen hoitaminen. Kirjanpitäjänä osallistut kuukausi- ja päivätasoiseen raportointiin ja ajankohtaisiin kehityshankkeisiimme.

Paikallisesti hoidettavia prosesseja ovat maksuliike, laskutus, ostolaskujen käsittely ja kirjanpito. Kirjanpitäjänä vastaat myös tilinpäätöksen laadinnasta TP Silva Oy:ssä sekä arvonlisäverotuksesta ja tuloverotuksesta.

Olet oma-aloitteinen kirjanpitäjä, jolla on halua kehittyä tehtävässäsi. Luonteeltasi olet täsmällinen ja omaksut nopeasti uusia asioita. Omaat myös hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot.


Tarjoamme:

Meillä pääset kehittymään ja syventämään asiantuntijuuttasi alan merkittävän toimijan mukana, joka haluaa pysyä kehityksen aallonharjalla. Olemme perheyhtiö, joka tarjoaa viihtyisän ja epämuodollisen työympäristön ja laadukkaat työvälineet. Pääasiallinen toimipisteesi on Ylistarossa mutta sinulla on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöskentelyyn perehdytysjakson jälkeen.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi)
  • Aikaisempaa kokemusta vastaavista taloushallinnon työtehtävistä
  • Kehittämis- ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
  • Kokemusta ERP -järjestelmän käytöstä
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää heti tai viimeistään 21.2.2021 www.manpower.fi-sivustolla rekisteröitymällä hakijaksi ja jättämällä CV:si sekä hakemuskirjeesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Seniorkonsultti Mari Alahuhtala p. 040 652 8481 tai sähköpostitse mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.