Kirjanpitäjä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Työ nykyaikaisessa ja digitaalisessa toimintaympäristössä. Uudet haasteet ja kehittymismahdollisuudet kirjanpidon mielenkiintoisissa tehtävissä. Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta, jonka haluaisit ottaa urallasi?

Etsimme kahta kirjanpitäjää asiakkaallemme Jyväskylään. 

Työnkuva:

Asiakkaamme on uusi toimija taloushallinnon ja monipuolisten tilitoimistopalveluiden sektorilla. Kirjanpitäjien tehtävänkuvaan kuuluu kirjanpidon perustehtävien lisäksi myös järjestelmän käyttöönotto ja testaus sekä super userin roolissa toimiminen. Kirjanpitäjien vastuulla ovat myös muut taloushallinnon osa-alueet kuten raportointi, palkanmaksu sekä ostoreskontran hoito ja maksuliikenne. Myöhemmin toiminnan kasvaessa myös toisten kirjanpitäjien neuvonta ja tukeminen on tärkeä osa tehtävää.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista sekä muutaman vuoden työkokemusta kirjanpidon tehtävistä

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta

- Erinomaisia IT-taitoja sekä järjestelmäosaamista

Tämän lisäksi toivomme hakijalta hyvää oppimiskykyä, täsmällistä työskentelyotetta ja kykyä hallita kokonaisuuksia. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä halua jakaa omaa tietämystä myös työkavereille. Käytössä oleva järjestelmä on Visma Fivaldi, mutta myös muiden taloushallinto-ohjelmistojen osaamisesta on hyötyä. Englannin ja/tai ruotsin kielen taito on plussaa. 

Mitä työ tarjoaa:

Yrityksen toimisto sijaitsee Jyväskylän keskustan alueella ja työskentelytilat ovat valoisat, modernit ja viihtyisät. Työssä on mahdollisuus kehittää kirjanpidon osaamista ja ammattitaitoa. Yrityksessä panostetaan hyvään asiakaskokemukseen, joka pohjautuu siihen, että myös sisäiset asiakkuudet hoidetaan ammattitaidolla. Automatiikan lisääntyessä tilitoimiston tehtäväkuva ei rajoitu ainoastaan rutiinitehtäviin, vaan saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi mm. järjestelmien kehittämisen ja robotiikan parissa. Yritys tarjoaa työntekijöilleen kattavat työsuhde-edut.

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja suosittelijoineen ja kerro meille kirjanpidon osaamisestasi. Työn toivottu aloitusajankohta on maaliskuu 2021. Haastattelemme jo hakuajalla.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Ole rohkeasti yhteydessä:

HR-konsultti Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi

Asiakkuuspäällikkö Niina Riikonen, niina.riikonen@workpower.fi

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpitäjä, tilinpäätös, ostoreskontra, maksuliikenne, raportointi, tilitoimisto

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421200
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä