(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Merima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Oletko hakemassa uusia haasteita ulkoisen laskennan tehtävien parista?
Lue lisää mitä voimme sinulle tarjota

Haemme Merima Oy:lle Helsinkiin

Kirjanpitäjää.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä päästä hyödyntämään omaa olemassa olevaa osaamista laajasti. Työnkuva on monipuolinen, joten yksikään päivä ei ole samanlainen. Pääset osaksi innokasta, osaavaa ja motivoitunutta taloustiimiä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä ja auttavat toisiaan kiiretilanteissa.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat mm. kuukausittain tehtävät kirjanpidon muistiot, reskontrien täsmäytys pääkirjaan, kuukausittaiset alv-tilitykset sekä sijoitusten raportointi ja arvostuskirjaukset tarvittaessa. Lisäksi tehtäviin kuuluu muiden kuukausi-ilmoitusten tekeminen (verottaja, tilastokeskus, tulli) sekä maksuliikenteen hoito. Kehität myös liiketoimintaa tukevia taloushallinnon prosesseja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa laskentatoimen koulutusta esim. yo-merkonomi/tradenomi sekä aiempaa kokemusta vähintään viiden vuoden ajalta keskisuuren yrityksen kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Pääasiallinen työkalujasi on V10 -järjestelmä, jonka aikaisempi käyttö on ehdoton plussa.

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Prosessien kehittäminen liiketoimintaa tukevaksi, on sinulle luontaista. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vielä kuulu vahvimpaan osaamiseesi. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja englannin kielen taitosi on sillä tasolla, että voit käyttää sitä työssä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 25.1.2021 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.